Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Binnenzonwering

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is de specialist voor binnenzonwering en doordat wij uitsluitend met de betere merken binnenzonwering werken, kunnen wij een lange levensduur garanderen.

 

Binnenzonwering is een product dat onderdeel uitmaakt van uw interieur en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs met de stalen, zodat u op uw gemak en in u eigen omgeving een goede keuze kunt maken over wat voor type zonwering u wilt en welke kleur. Dit doen wij alleen voor binnenzonwering in de regio Zuid-Holland omdat het anders niet mogelijk is om hier geen kosten aan te verbinden.

 

Alle soorten binnenzonwering

 

Lamellen

Kunststof, Aluminium, Stof.

Jaloezieën

Aluminium: 16, 25, 35, 50 mm;
Hout: 25, 50 mm;
Bamboe: 50 mm.

lamellen binnenzonwering jaloezie binnenzonwering

Rolgordijnen

Uni of design.

Vouwgordijnen

In alle kleuren en stoffen.

rolgordijn binnen zonwering vouwgordijn

 

Garantie op binnenzonwering

Ook op onze producten voor binnenzonwering krijgt u maar liefst 2 jaar volledige garantie. Wij kiezen er voor om kwaliteitsmerken te voeren zodat wij u kunnen garanderen dat de producten lang mee gaan. Wij hebben namelijk een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit. Zonweringsbedrijf Zoetermeer is er trots op om goed werk af te leveren waar de klanten lang van kunnen genieten.

 

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over binnenzonwering, neem gerust contact op met Mischa Muller van Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button