Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 42 beoordelingen

Shutters

Shutters zijn een elegante manier om uw binnenzonwering te verzorgen. Ze worden gebruikt om zonlicht, warmte of kou buiten een kamer te houden. Het zijn een soort houten lamellen die u met de hand kunt bedienen. De shutters die wij leveren stralen klasse en huiselijkheid uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van shutters? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met ons op via het contactformulier.

shutters thermolite

 

 

 

Soorten shutters

 

Wij leveren verschillende soorten shutters. Lees hieronder over de mogelijkheden.

 

Woodcraft shutters

 

Woodcraft shutters zijn gemaakt van vingergelast lindehout. Het is zeer sterk materiaal omdat ieder latje is opgebouwd uit vele korte met elkaar verlijmde delen hout. Woodcraft shutters zijn alleen leverbaar in dekkende kleuren. Er zijn 10 standaard kleuren maar de RAL kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Leverbaar in twee ellipsvormige lamelbreedtes: 68 en 90 mm.

 

Basswood shutters

 

Basswood is lindehout. Het is een zeer recht soort hardhout en is dus ideaal materiaal voor shutters. Het is lichtgewicht en sterk. Basswood shutters zijn leverbaar in 10 standaard dekkende kleuren, 10 standaard kleuren beits en in de RAL kleuren. Leverbaar in de volgende ellipsvormige lamelbreedtes: 47, 68, 90 & 116 mm. Basswood shutters zijn ook leverbaar met rechte lamellen: 68 & 90 mm. Ook zeer geschikt voor ramen met een ronde of afwijkende vorm.

 

Western Red Cedar shutters

 

Deze shutters zijn zeer lichtgewicht en hebben van nature een warme kleur en textuur. Ze zijn leverbaar in twee houttinten: licht tot medium of medium tot donker. Ze kunnen geolied, gebeitst of geverfd worden. Western Red Cedar is een natuurproduct uit Canada. Variaties in kleur, houtnerf en textuur zijn onderdeel van het product. Leverbaar in de volgende ellipsvormige lamelbreedtes: 47, 68, 90 & 116 mm.

 

Kleuren schutters

 

Basswood shutters kunnen geleverd worden in 10 eigentijdse lak- en beitskleuren. U heeft de keuze uit een aantal wittinten, varierend van spierwit tot romig en grijs. Er is vrijwel altijd een kleur die aansluit bij de kleur van uw kozijnen, muren of meubilair. Ook de lakkleur zwart is opgenomen in ons assortiment. Bij de beitskleuren moet u denken aan een kersen-look, vergrijsd hout of een teakhouten uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om de shutters in vrijwel alle RAL kleuren af te lakken. Welke kleur u ook kiest, wij gebruiken een krasvaste UV-bestendige zijdeglans meubellak. Hiermee beperken we de kans op verkleuring tot een minimum. Zijdeglans is standaard. Voor hoogglans betaalt u dezelfde meerprijs als voor de RAL kleuren.
Kleuren schutters

 

Panelen

 

Tier on tier. Het bovenste en onderste deel van het raam wordt apart van shutters voorzien. Zo heeft u de mogelijkheid om de bovenste shutter te openen, terwijl de onderste shutters gesloten blijven om de privacy te behouden. Café style Hierbij wordt alleen het onderste deel van het raam met shutters bedekt. Enkel hoog paneel. Dit is de meest geleverde shutter uit ons assortiment. Deze shutter biedt eindeloos veel variaties wat betreft de breedte van de lamellen, het aantal bedieningslatten en is zeer geschikt voor ramen met een afwijkende vorm. U kunt de hoogte van de middenrail ook zelf bepalen. Bij hele brede of hoge ramen passen gebruiken we vaak een railsysteem voor vouwpanelen of schuifpanelen.
Panelen tier on tier

 

Aluminium shutters

 

Deze shutters zijn vervaardigd van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en hebben een matte afwerking. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle klimaatsomstandigheden en hebben ze een inbraak-preventieve werking. Ze zijn dus ideaal voor buiten. Maar ook binnenshuis komt de strakke en moderne uitstraling van een aluminium shutter goed tot z′n recht. De standaard afwerkingen zijn wit of geanodiseerd. Leverbaar met ellipsvormige lamelbreedte van 90 mm breed.
shutters aluminium

 

Thermalite shutters

 

Thermalite Shutters zijn gemaakt van polymeer schuim. Thermalite is een sterk, niet giftig, synthetisch materiaal. Omdat Thermalite 100% synthetisch is, worden er geen natuurlijke bronnen aangesproken voor de fabricatie. Thermalite is waterbestendig, vuurbestendig en levert tweemaal zoveel isolatie op als houten shutters. Daarom is het materiaal ideaal voor zowel binnen als buiten, en ook zeer geschikt voor uw badkamer, keuken of balkon. Leverbaar in de volgende ellipsvormige lamelbreedtes: 68, 90 & 116 mm.

 

Wilt u meer weten over shutters?

 

Voor meer informatie over onze shutters, neem gerust contact met ons op.
Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button