Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Knikarmscherm

KnikarmschermenBent u op zoek naar een fraai knikarmscherm? Wilt u een handige, gemakkelijk te bedienen afscherming creëren tegen felle zon, hitte, regen of inkijk? Vooral als u de (terras)ruimte onder het knikarmscherm optimaal wilt benutten heeft u baat bij een knikarmscherm van Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Want wij geven u de absolute A kwaliteit van de bekende merken knikarmschermen, maar dan tegen de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien geven wij u advies vanuit onze ruim 26 jaar ervaring met het leveren en installeren van dit soort schermen.

 

Knikarmscherm typen

 

U vindt bij ons alle soorten knikarmschermen. Indien nodig maken wij deze voor u op maat. U heeft de keuze uit schermen met een open of gesloten systeem. Een gesloten systeem, met de knikarmen opgeborgen in de cassette, is minder gevoelig voor weersinvloeden van buitenaf. Dit is iets om over na te denken wanneer u het product aanschaft. Wij adviseren u daarom graag over dergelijke praktische zaken.
KnikarmschermZo heeft Zonweringsbedrijf Zoetermeer een oplossing voor elke gevel. Want de praktijk leert dat elk huis anders is en niet elk knikarmscherm zo maar past. In een bepaalde situatie moet er gekozen worden voor een “verlengde muurplaat” montage omdat de gevel niet doorloopt naar de volgende etage waardoor de kracht van het scherm op de bovenste stenen zou komen. Dit mag niet omdat daar de gevel niet sterk genoeg is.

 

Zo heeft Zonweringsbedrijf Zoetermeer een oplossing voor elke gevel. Want de praktijk leert dat elk huis anders is en niet elk zonnescherm zo maar past. In een bepaalde situatie moet er gekozen worden voor een “verlengde muurplaat”montage omdat de gevel niet doorloopt naar de volgende etage waardoor de kracht van het knikarmscherm op de bovenste stenen zou komen. Dit mag niet omdat daar de gevel niet sterk genoeg is. Dit laat zien dat elke montage is uniek en er echt behoefte is aan vakmanschap voor een veilige situatie.

 

Knikarmscherm kleuren

 

knikarmscherm Corfu bakopen knikarmscherm Rhodos knikarmscherm Corfubak Limited Edition open

 

Standaard zijn alle knikarmschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer voorzien van een Docril of Dickson doek. Deze doeken zijn alle behandeld om schimmel vrij en vuil- en waterafstotend te zijn. Hierdoor is het niet erg als uw scherm een keer nat wordt.

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert standaard de knikarmschermen zonder meerprijs de kasten in minimaal 3 kleuren zoals creme wit (ral 9001), antraciet grijs (ral 7016) structuurlak of de stragrey (ral 9007) structuurlak.

 

Knikarmscherm bediening

 

Naast verschillende kleuren kunt u nog kiezen uit handbediening door middel van een slingerstang of een elektrische bediening met een schakelaar of afstandsbediening. Bij de laatste keuzes is het mogelijk om het scherm uit te voeren met een zon/wind automaat van Somfy. Met deze automaat bent u ervan verzekerd dat uw knikarmscherm niet onnodig uithangt als u niet thuis bent of dat als het hard gaat waaien uw scherm geen schade oploopt van de wind waardoor er armen af kunnen breken of dat uw zonnescherm uit de muur zou kunnen komen zetten.

 

Knikarmscherm prijzen

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert kwaliteit knikarmschermen van de merken Rainbowsol, Brustor, Weinor, Luxaflex Outdoor, Mysun en Suncircle. Wij voeren deze merken omdat deze de beste kwaliteit leveren. Zonweringsbedrijf Zoetermeer wil alleen zijn naam verbinden aan een kwaliteit knikarmscherm dat wij kunnen verkopen tegen de scherpste prijs/kwaliteit verhouding. Dit betekend dat als u ergens anders een voordeligere aanbieding heeft gekregen, wij voor u een scherper geprijsde tegenofferte maken!

 

Wij leveren knikarmschermen in verschillende prijsklassen. Bekijk hiervoor onze pagina knikarmscherm prijzen. Het goedkoopste knikarmscherm dat Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert is de Malta. Dit is een knikarmscherm met een hele scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Deze is standaard in een paar kleuren doek uit voorraad te leveren. Hierdoor is dit knikarmscherm vrij snel te leveren maar de keuze is hiervan wat beperkt. Voor meer informatie over het type schermen dat wij kunnen leveren neem contact met ons op.

 

Klik op het logo van een doekenleverancier voor de beschikbare kleuren.

200x100xDickson-zonweringsdoek-official-dealer.png.pagespeed.ic.Bs3tRnGpxy
Rayos

Wilt u meer weten over een knikarmscherm?

 

Voor meer informatie over knikarmschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 8222391 of mail naar zonweringsbedrijfzoetermeer@gmail.com.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button