Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Prijzen

Hieronder vindt u een overzicht van onze knikarmscherm prijzen. Wij kiezen liever voor de beste kwaliteit dan voor de allerlaagste knikarmscherm prijzen. Mensen die kiezen voor de laagste knikarmscherm prijzen komen namelijk vaak bedrogen uit. Kwaliteit is op de langere termijn belangrijker dan de aanschaf knikarmscherm prijzen. Onze topkwaliteit knikarmschermen gaan namelijk veel langer mee.

 

Knikarmscherm prijzen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer

rhodos-zonweringsbedrijf-zoetermeer
Knikarmscherm Rhodos open systeem (afgebeelding hierboven) vanaf € 893,- op een afmeting van 350 cm br. x 250 cm uitval.

Ibiza Limited Edition

 

Een semi-cassette knikarmscherm uit een exclusieve serie zonneschermen.
Uitgevoerd in een zeer speciale antracietgrijze structuurlak en een exclusief voor deze serie ontworden doek. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!

 

Het Limited Edition knikarmscherm Ibiza is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van het scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden.
Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza tot één van de meest gevraagde schermen.

 

De armen zijn van zware aluminium kokerprofielen en giet aluminium verbindingsstukken gemaakt. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden zijn. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

 

Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

 

De Limited Edition Ibiza is verkrijgbaar tot 5.50 meter en heeft uitvallen van 2.50 en 3.00 meter. Te bedienen doormiddel van hand, schakelaar of op afstandbediening

 

Ibiza plus limited edition
Afgebeeld hierboven is het knikarmscherm type Ibiza gesloten cassette onder het kopje limited edition Ibiza vanaf € 1493,- op een afmeting van 350 cm br. x 300 cm uitval + bed. elektrisch.

Corfu Limited Edition

 

Een volledig gesloten-cassette uit een exclusieve serie zonneschermen. Uitgevoerd in een zeer speciale antracietgrijze structuurlak en een exclusief voor deze serie ontworpen doek. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!

 

De Limited Edition Corfu is een zelfdragende cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specificaties. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval. De Corfu is in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de Corfu altijd perfect sluitend.

 

De armen zijn gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden zijn. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

 

Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

 

De Limited Edition Corfu is verkrijgbaar tot 6.50 meter en heeft uitvallen van 2.50, 3.00 en 3.50 meter. Te bedienen doormiddel van de hand, schakelaar of op afstandbediening.

 

Knikarmscherm Corfu
Hierboven afgebeeld is het knikarmscherm type Corfu gesloten cassette onder het kopje limited edition corfu vanaf € 2297,- op een afmeting van 500 cm br. x 300 cm uitval + bed. elektrisch.

Wilt u meer weten over onze knikarmscherm prijzen?

 

Voor meer informatie over onze knikarmscherm prijzen, neem gerust contact met Zonweringsbedrijf Zoetermeer op. Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button