Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
 

Prijzen

markiezen prijzen

Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft de scherpste markiezen prijzen. Wij gaan voor de beste kwaliteit markiezen. Hieronder staan verschillende modellen markiezen met de prijzen erbij. Wilt u meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

Grenenhouten markies met hardhouten overkapping met afmeting van 300 c, br. x 100 cm uitval al vanaf 1198,- Euro. Aluminium markies met dezelfde afmeting al vanaf 1256,- Euro.

 

De beste markiezen prijzen

 

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kiezen wij voor de beste kwaliteit. Dat betekent echter niet dat u de hoofdprijs betaald. Onze markiezen prijzen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij geloven dat goedkoop duurkoop is. Als u markiezen van goede kwaliteit koopt dan bent u op de lange termijn goedkoper uit. Misschien kijkt u tegen de hoogte van de markiezen prijzen op, maar bedenk dat markiezen van slechte kwaliteit veel sneller vervangen moeten worden. Uiteindelijk bent u dan flink duurder uit.

 

Wilt u precies weten hoe onze prijzen zich verhouden met die van onze concurrenten? Neem dan contact met ons op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Zo kunt u makkelijk zien hoe goed onze markiezen prijzen zijn. Misschien zijn wij niet de aller goedkoopste, maar wel het bedrijf met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daar staan wij voor.

 

Naast de scherpste prijzen bieden wij ook standaard minimaal 2 jaar garantie op al onze markiezen. Wij hebben er vertrouwen in dat na een vakkundige installatie van Zonweringsbedrijf Zoetermeer de topkwaliteit markiezen jaren prachtig blijven hangen. Door onze lange ervaring kunnen wij deze garantie makkelijk geven. Mocht er na vele jaren toch wat met de markiezen zijn dan kunnen wij voor u ook deze zonwering repareren.

 

Wilt u meer weten over onze markiezen prijzen?

 

Voor meer informatie over onze markiezen prijzen, neem gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 822 2391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button