Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 42 beoordelingen

Uitvalschermen

UitvalschermenHeeft u last van te veel warmte of een te felle zon, maar wilt u niet de nadelen van permanente zonwering? Uitvalschermen (uitval zonneschermen) zijn dan een uitstekende oplossing. Binnenvallend zonlicht kan de temperatuur wel eens op laten lopen tot onaangename hoogtes. Een uitvalscherm houdt de zon doeltreffend buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer maakt deze oplossing zelfs voordelig. Want al onze vele soorten uitvalschermen zijn extra scherp geprijsd. Heeft u ergens anders voordeligere uitvalschermen gezien? Neem dan meteen contact met ons op. Wij geven u dan een betere tegenofferte.

 

Uitvalschermen / uitval zonneschermen aanbod

Uitvalschermen zijn verkrijgbaar met verschillende armen. Zo zijn er uitvalschermen met vaste armen. Hiermee is het niet nodig om het zonweringsdoek strak te houden door middel van veerspanning. Het zijn namelijk de armen van de schermen die het doek strak trekken.

 

Schermen met vaste armen zijn het goedkoopste type uitvalscherm wat Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert. Ook zijn er windvaste armen met een roestvast stalen veren in de armen van de schermen. Deze zorgen er voor dat het doek van de schermen in de wind minder beweegt en dat het doek mooier strak blijft hangen.

 

Dan is er ook nog het type stormvaste armen voor uitvalschermen. Dit type arm is uitgerust met een gasveer welke de demping geeft zodat het zonweringsdoek van de schermen nog minder beweegt.

 

Het is ook mogelijk om uw schermen uit te laten voeren met terrasglijarmen. Op deze manier creëert u een grotere uitval voor uw scherm en geeft dit ook de mogelijkheid om eronder door te kunnen lopen zonder dat u uw hoofd stoot. Bij dit type uitvalschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer is het ook mogelijk om de keuze te maken tussen gasveer armen of de roestvaststalen veren in de armen.

 

Kreta Limited Edition bak open  uitvalscherm Cassettebak open  Uitval 50-80 Ral9001 bak open-120graden

 

Uitvalschermen met open of gesloten kast

Uitvalschermen bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn er in open systemen en cassette systemen. De cassette uitvoering wil zeggen dat het doek volledig is opgesloten in de aluminium behuizing van het scherm zit. Twee uitvalschermen die Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert van dit type zijn het type Carré en het type Kreta (zie afbeeldingen)

Carrebak open Kreta Ral9001 bak halfopen detail
Type Kreta
Type Carré

 

De open type uitvalschermen die Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert zijn de uitvalschermen type 50/80 (kleine bak) en uitvalschermen type 65/110 (grote bak). Zie de onderstaande afbeeldingen voor een voorbeeld:

 

Uitval 50-80 Ral9001 bak open-120graden  Uitval 50-80 Ral9001 bak open-90graden

 

Zo is het ook mogelijk om uw uitval zonneschermen uit te voeren met verschillende bedieningen. Denk hierbij aan schermen met band bediening. Dit wordt vaak gebruikt met de vaste armen en een bediening aan de buitenzijde van de schermen. De bandbediening voor uitvalschermen is niet geschikt om de schermen aan de binnenzijde mee te bedienen.

Kiest u voor uitvalschermen met windvaste armen of stormvaste armen dan is de goedkoopste oplossing om uw schermen te bedienen met een slingerstang aan de buitenzijde. Als u deze zonwering vanuit binnen in het huis wilt bedienen dan is er de mogelijkheid om de uitvalschermen uit te laten voeren met staaldraadbediening. Door middel van een staaldraad windwerk kunt u dan de uitvalschermen van binnenuit in en uit draaien.

 

Ook is het mogelijk om uw uitvalschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer uit te voeren met een monocommando bediening naar binnen om uw zonneschermen mee te bedienen.

 

Wat ook een optie zou kunnen zijn is om uw uitvalschermen uit te voeren met een elektrische bediening. Op deze manier kunt u uw zonnescherm met een schakelaar of afstandsbediening besturen. Het voordeel van uitvalschermen met een motor is dat de praktijk leert dat u de schermen veel sneller zult gebruiken.

 

Laat u adviseren over uitvalschermen

Zo ziet u dat er nog een hoop mogelijkheden zijn in uitvalschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer en is het dus belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Daarom bent u ook voor uw uitvalschermen bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer aan het juiste adres. Klik op het logo van een doekenleverancier voor de beschikbare kleuren.

 

Dickson

Rayos

 

Met een kwart eeuw aan ervaring is Zonweringsbedrijf Zoetermeer de ideale uitvalschermen leverancier. Bel voor het beste advies en maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis of in onze heuse showtuin en showroom om de uitvalschermen te komen bekijken.

 

Onze offerte voor een uitvalscherm / uitval zonnescherm is geheel vrijblijvend en gratis dus kost u niets meer dan alleen even wat tijd om uw zelf goed te laten adviseren welk type uitvalscherm het beste bij uw situatie zou passen. Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button