Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Goedkoop

Voor goedkope rolluiken gaat u naar Zonweringsbedrijf Zoetermeer VOF. Rolluiken hebben tal van goede eigenschappen en zijn passend voor alle woningen. Of het nu gaat om een privéwoning of een bedrijf, het uiterlijk van de stevige rolluiken is aan te passen aan datgene wat voor u belangrijk is. Heeft u bijna iedere dag te maken met een fel zonnetje, wilt u uw huis beter isoleren, of vind u vooral het weren van inbraak belangrijk? Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer VOF kunt u eenvoudig uw eisen en wensen kenbaar maken zodat wij een passende en persoonlijk offerte kunnen samenstellen.

 

Check nu onze tijdelijke rolluiken actie!

 

Somfy actie groot

 

Familiebedrijf met meer dan 26 jaar ervaring

Zonweringsbedrijf Zoetermeer VOF is een familiebedrijf met meer dan 26 jaar ervaring op het gebied van goedkope rolluiken, zonwering en op maat gemaakte horren. Rolluiken zijn in diverse kleuren leverbaar en worden altijd speciaal op maat gemaakt en geleverd. Behalve de inbraakwerende functie werken goedkope rolluiken ook isolerend door de warmte en kou buiten te houden. Goedkope rolluiken zijn ook heel prettig als u wisselende werktijden heeft waardoor u regelmatig overdag moet slapen. De rolluiken werken verduisterend en geluiddempend, waardoor u eenvoudig aan uw rust toe kunt komen.

 

Goedkope rolluiken in verschillende kleuren en modellen

Rolluiken zijn niet alleen in diverse kleuren leverbaar, ook de kasten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Van een standaard vierkant model tot een ronde of zelfs afgeschuinde kast is mogelijk. Wist u dat het lamel- en/ of pantsermateriaal van de rolluiken ook in diverse diktes en materialen verkrijgbaar is? Van extra dik ter voorkoming van inbraak tot volgeschuimd met een speciale isolerende werking. Voor u heel belangrijk om te weten waar u precies behoefte aan heeft, en wat u belangrijk vindt. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Indien gewenst komen wij op de locatie kijken om u het beste advies te kunnen geven.

 

Kwalitatief gewoon goed en keuze uit diverse merken

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer VOF kunt u kiezen uit diverse merken die bekend staan om de kwalitatief goede materialen. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Dan kunt u dit natuurlijk gewoon uitspreken en wij zullen hier dan rekening mee houden zodra wij de offerte voor u gaan opstellen. Kleurenmonsters van de diverse rolluiken kunt u meenemen en uitzoeken bij uw woning en schilderwerk. De keuze of u alles in een en dezelfde kleur wilt hebben, of dat u toch kiest voor verschil in kast, geleiders en pantser; die keuze is persoonlijk en natuurlijk afhankelijk van het type woning en de afmetingen van de goedkope rolluiken.

 

Goedkope rolluiken met bandopwinder of elektromotor?

Goedkope rolluiken in een kleine afmeting zijn leverbaar met een bandopwinder die u zelf handmatig kunt bedienen. Dit is een fijne en voordelige keuze. Heeft u een echter een rolluik met flinke afmetingen nodig, dan is een elektromotor met een schakelaar een betere optie. De meerprijs van een elektromotor is bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer klein, waardoor het voor u meteen een stuk aantrekkelijker wordt om hiervoor te kiezen. Een elektromotor werkt met behulp van een afstandsbediening of met een schakelaar die op een vaste plek aan de binnenzijde van uw woning wordt aangebracht.

 

Kiest u voor standaard grijs of maakt u een persoonlijke keuze bij goedkope rolluiken?

Gaat u voor hele goedkope rolluiken, dan kiest u bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer VOF voor de standaard kleur antracietgrijs. Natuurlijk zijn er veel meer kleuren mogelijk, maar antracietgrijs wordt altijd zonder meerprijs geleverd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de vakmanschap die Zonweringsbedrijf Zoetermeer u kan bieden, neem dan contact met ons op. Dit kan direct per telefoon op nummer 079 822 2391 of per mail. Een offerte is altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie en geheel vrijblijvend. Natuurlijk kunt u gebruikmaken van een garantieperiode en zijn wij tevens de aangewezen persoon als het gaat om reparatiewerkzaamheden.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button