Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Terrasscherm

Vooral wanneer u uw (terras)ruimte optimaal wilt benutten, maar toch comfortabel wilt houden, heeft u baat bij een terrasscherm van Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Want wij bieden u de kwaliteit van de topklasse, maar dan voor de scherpste prijs. Dankzij onze ruime ervaring met het installeren en leveren van terrasschermen aan bedrijven, is onze expertise precies wat u nodig heeft om een knus maar toegankelijk terras te creëren. Vrij van een teveel aan zonlicht, hitte, regen of inkijk. En indien gewenst compleet verzorgd met licht en verwarming.

 

Soorten terrasschermen

 

Uiteraard heeft u bij ons ruime keuze uit verschillende soorten terrasschermen. Bijvoorbeeld een knikarmscherm met een open of gesloten systeem. Afhankelijk van uw specifieke situatie formuleren wij voor u een gepaste, optimale oplossing. Indien gewenst adviseren wij u zelfs op locatie over uw terrasscherm.

 

Ieder terrasscherm van Zonweringsbedrijf Zoetermeer is het voordeligst. Dat merkt u meteen als u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Kunt u ergens anders een gelijkwaardig terrasscherm krijgen tegen een lagere prijs, neem dan direct contact met ons op. Wij maken dan een scherpere tegenofferte voor u!

 

Madeira Pergola zonwering

Regina

 

Madeira Pergola zonwering

 

Dit type zonwering leent zich uitstekend voor huizen waar wind een probleem kan zijn voor een knikarmscherm en de gevel deze belasting niet aan kan.

 

Het voordeel van de Madeira Pergola is dat de krachten niet alleen op de gevel worden uitgeoefend maar ook op de grond door middel van 2 palen en 2 liggers. Hierdoor is het scherm altijd maximaal ondersteund en heeft u zelfs de keuze om het scherm in maximale uitval op te spannen zodat u ook tijdens een regenbui nog buiten kunt zitten. Kortom een scherm met een scala aan mogelijkheden.

 

Dit type is standaard zonder meerprijs leverbaar in 3 ralkleuren. Ral 9001 (roomwit) ral 7016 (antraciet grijs) ral 9007 (stargrey). De aansturing gebeurd elektrisch d.m.v een Somfy motor.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button