Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Zipscreen

De zipscreen werkt op hetzelfde principe als de normale screen. Het verschil is dat bij een zipscreen de zijkant van het doek vastzit in de geleider. Het voordeel hiervan is dat deze meer windvast is dan de standaard screen.

 

Bediening

 

De zipscreen / ritsscreen werkt met een ritssluitng die in een kunststof profiel loopt in de zijgeleider van de screen. Deze screens hebben ook een zwaardere onderlat om er voor te zorgen dat deze beter het doek laten zakken omdat het doek wrijving ondervind in de zijgeleider door de ritssluitng in de kunststof profielen. De zipscreens zijn meestal uitgevoerd met een elektrische bediening. De zipscreen die Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert kunnen ook worden uitgevoerd met een slingerstang bediening of te wel handbediening.

 

Het nadeel van een handbediening is dat de particulier de screen te ver laat zakken waardoor de kans bestaat dat deze verkeerd op gaat rollen. Als dat gebeurd bestaat de kans dat het doek kapot draait of dat de zipscreen niet meer wil zakken. Vandaar dat Zonweringsbedrijf Zoetermeer hun klanten altijd een elektrische bediening adviseert.

 

Horfunctie in zipscreen

 

Nog een van de vele voordelen van een zipscreen is dat deze tevens ook meteen een horfunctie kunnen overnemen. Omdat het glasvezeldoek tot in de geleider loopt en de zipscreen een onderlijst heeft met een borstel deze de ruimte tussen de screen en het raam hermetisch af kunnen sluiten voor ongedierte. Zo vangt u met een zipscreen 2 vliegen in een klap!

 

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer bent u voor uw zipscreen / ritsscreen aan het juiste adres.
Met meer dan 26 jaar vakervaring weten zij als geen ander wat de beste oplossing is voor uw zonwering probleem.
Bel of verstuur ons contactformulier vandaag nog voor het beste advies of een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button