Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 28 beoordelingen
 

Horren Zoetermeer

In ons land is het al lang geen overbodige luxe meer om horren te hebben. Want de insecten nemen tegenwoordig steeds meer virussen met zich mee welke schadelijk kunnen zijn voor onze oudere en jongere mens met een mindere weerstand. Zo is het vandaag de dag ook al verplicht dat alle kinderdagverblijven alle ruimtes moeten kunnen afsluiten met horren. Daarom dat Zonweringsbedrijf Zoetermeer ook deze bedrijven voorziet van de beste horren op maat en wij deze vraag om horren ook steeds vaker krijgen.horren

 

Wij leveren alle soorten horren van verschillende merken. Zoals: inzethorren, rolhorren, rolhordeuren, hordeuren, plissehordeuren en hordeur schuifpui . Ook hebben wij een huismerk rolhor die wij in een zeer korte tijd kunnen leveren en dit alles natuurlijk op maat gemaakt. Op de horren zit een garantie van 2 jaar met uitsluiting van schade welke te herleiden is van zelf toegebrachte schade of verkeerd gebruik.Wilt u meer weten over onze horren? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

 

Verschillende soorten horrenUnilux Raamhorren

 

Horren die Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert zijn van de topkwaliteit met het merk Unilux. Ook heeft Zonweringsbedrijf Zoetermeer een huismerkhor tegen een zeer scherpe prijs. Deze rolhorren kunnen wij ook vrij snel leveren. De horren van ons huismerk zijn standaard te leveren in 4 kleuren wit (ral 9010), creme wit (ral 9001) antraciet grijs (ral 7016) structuurlak en stargrey (ral 9007) structuurlak.

 

Horren zijn er in vele soorten en maten. De meest verkochte horren zijn nog steeds de inzet horren. Deze horren worden vaak toegepast bij kantelkiep ramen waar de hor altijd voor kan blijven zitten omdat de ramen naar binnen open draaien.

 

Gaat het raam naar buiten open dan is het vaak een rolhor die daar geplaatst kan worden. Deze hor is makkelijk te bedienen zodat men het raam open en dicht kan doen. Voor de hele grote ramen is het vaak niet mogelijk om een rolhor te plaatsen en moet er worden uitgeweken naar een plisseraamhor. Deze horren worden geleverd in een kader welke op het kozijn worden geplaatst waardoor ze in (mits in de juiste kleur) wegvallen tegen de achtergrond.

 

Rolhor Ral9001 binnenkantPlissehordeur witRolhor halfopen

 

Horren voor elk raam

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft voor elk raam een passende raamhor. Waar andere bedrijven afhaken zal Zonweringsbedrijf Zoetermeer met een oplossing komen om er toch horren te kunnen plaatsen. Zo levert Zonweringsbedrijf Zoetermeer horren die niet op de kozijn geschroefd hoeven te worden. Deze worden dan geklemd gemonteerd of geplakt. Zo blijft het kozijn vrij van lelijke schroefgaten en blijft de garantie op het kozijn ook gewaarborgd.

Hor

Ook voor schuifdeuren hebben wij de perfecte oplossing, hordeur schuifpui. Omdat wij official dealer zijn van de Plissefit hor van Unilux hebben wij een hordeur die zowel op de dag als in de dag geplaatst kan worden zonder dat er een extra aanpassingset bij gekocht hoeft te worden.

 

Daardoor zijn deze hordeuren de beste oplossing voor grote afmetingen. Ook leveren wij de schuifhordeuren in een kader voor bijvoorbeeld grote huisdieren die andere horren kapot kunnen maken. Deze deuren worden dan uitgevoerd met een schopplaat tot op een gewenste hoogte met daarboven een petscreen gaas. Dit gaas is een stuk sterker dan dat van een standaard hordeur.

 

Deze deuren zijn afgeleid van de vroegere vaste hordeuren die iedereen nog wel kent. Alleen is het gepatenteerde profiel van Unilux een stuk steviger en te leveren in meerdere standaard kleuren. Deze vaste hordeuren worden geleverd met stalen scharnieren en en borstels rond om voor een perfecte aansluiting naar het kozijn. Ook bestaat de optie om de veer erop te monteren welke de deur elke keer automatisch weer dichttrekt.

 

Wilt u meer weten over horren?

Twijfel niet en neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer voor een gedegen advies en een vrijblijvende offerte op maat. Dit alles is natuurlijk gratis in de regio van Zoetermeer.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button