Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 37 beoordelingen
 

Hordeur

PlissehordeurLE-Huismoderndonker-Cam1Zoekt u een fraaie (plissé) hordeur voor een al even fraaie prijs, zonder dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit? Hier heeft Zonweringsbedrijf Zoetermeer een antwoord op. Ons bedrijf heeft verschillende hordeur soorten voor u in het assortiment. Met hart voor het vak bedienen wij u professioneel, of u nu een particuliere of zakelijke klant bent. Zo krijgt u het voordeligste product dat perfect aansluit op uw behoeften.

 

De voordeligste hordeur

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert u altijd de voordeligste hordeur. Op uw hordeur krijgt u bovendien twee jaar garantie. Komt u als uitzondering toch nog een voordeligere aanbieding tegen, bel dan naar Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Want wij maken dan meteen een voordeligere tegenofferte voor u. Neem nu direct contact met ons op via het contactformulier.

 

Een (plissé) hordeur

 

Wij laten u graag profiteren van onze expertise en ervaring tijdens het uitkiezen van de meest geschikte producten. Hierdoor heeft u tevens zeer ruime keuze uit verschillende (plissé) hordeuren. Deze zijn verkrijgbaar in 5 fraaie kleuren: wit, crème-wit, grijs en antraciet.

 

Plissefit_groot

 

De van oorsprong Japanse plisséhordeur is een ongekend succes. Deze hordeur is standaard in een dag te monteren zónder toevoegingen. Daarnaast is de Plisséfit ook in te korten en dit maakt de logistiek eenvoudig. Het uiterlijk is bovendien van naar de Europese standaard aangepast. De horren sluiten daardoor beter aan bij de kozijnen en door de compactheid vallen ze nog minder op.

 

Plisséfit – de naam zegt het al – past altijd. Enerzijds een gedegen kwaliteitsproduct van het bekende en betrouwbare merk Unilux. Anderzijds verrassend innovatief! Gepatenteerd!

 

Horren van ons huismerk

 

horren-1 horren-2

 

rolhorhalfopenral9001_4000blauw_20120130111726587Wij verkopen alleen de echte plissehordeur van het merk Unilux. Ook kunt u bij ons de vaste hordeuren en schuif hordeuren laten uitvoeren met petscreen gaas. Dit zorgt ervoor dat de hordeur minder schade ondervindt van huisdieren en spelende kinderen. Vaste hordeuren en een hordeur schuifpui zijn standaard zonder meerprijs te leveren in 5 verschillende kleuren. Wit, creme wit, antraciet grijs, technisch zilver en donker bruin. Al onze hordeuren en raamhorren kunnen tegen een meerprijs in elke ralkleur worden gemaakt.

 

Heeft u interesse in een hordeur?

 

Wilt u meer weten over een hordeur, neem gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button