Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Raamhor

Zoekt u kwalitatieve raamhorren voor de scherpste prijs, maar wilt u geen concessies doen aan de kwaliteit? Dan is het overduidelijk dat u Zonweringsbedrijf Zoetermeer zoekt. Want dit familiebedrijf werkt al zeker 26 jaar op het hoogste niveau. Zowel particulieren als bedrijven kiezen daarom voor onze (tegen)offertes. Doe dit nu ook, vraag deze bij ons aan en ontdek zelf dat wij de voordeligste raamhorren leveren.

 

Soorten raamhorren

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert raamhorren van alle verschillende merken. U heeft de keuze uit rolhorren, inzethorren, (vaste) rolhordeuren, plissé-hordeuren en vaste hordeuren. Tevens hebben wij een eigen huismerk, welke wij in nog kortere tijd op maat leveren en / of installeren. Op onze raamhorren zit 2 jaar garantie (met uitsluiting van schade door verkeerd gebruik).

 

unilux inklemhor

Levertijd raamhorren

 

De levertijd van onze raamhorren is afhankelijk van het seizoen slechts 3 tot 5 weken. Om welke raamhorren het ook gaat. Wilt u meer actuele informatie over onze levertijden, dan mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Zoetermeer.

 

Waarom onze raamhorren?

 

Ons grote succes is gestoeld op kleine omvang van ons familiebedrijf. Dankzij het persoonlijke en betrokken karakter van Zonweringsbedrijf Zoetermeer is er simpelweg niets af te dingen op onze service en producten. Wordt u graag geholpen binnen een doortastende, prettige service? Wij doen het voor niets minder. Indien gewenst komen wij u zelfs thuis of op het werk adviseren.

 

Wilt u meer weten over raamhorren?

 

Voor meer informatie over onze raamhorren, neem gerust contact met ons op voor een offerte of informatie aanvraag. Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button