Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Rolhorren

Zoekt u de beste rolhorren voor de scherpste prijs? Dan is het zonneklaar dat u Zonweringsbedrijf Zoetermeer zoekt. Want ons familiebedrijf is al ruim 26 jaar actief op het hoogste niveau. Zowel organisaties als particulieren kiezen daarom voor onze (tegen)offertes. Doe dit nu ook. Neem contact met ons op en ontvang de voordeligste aanbiedingen.

 

Waarom onze rolhorren?

 

Rolhor halfopenGroot succes is heeft vaak een kleine basis. Als kleiner familiebedrijf zijn wij dan ook in staat een meer persoonlijke en betrokken service te verlenen. Hierdoor valt er niets af te dingen op zowel onze rolhorren als klantvriendelijke service. Binnen een doortastende, maar prettige service leveren wij precies de rolhorren die bij u passen. Indien u dit wenst, komen wij hiervoor zelfs bij u thuis of op kantoor.

 

Rolhor-Ral9001-binnen-Cam1Alle soorten rolhorren

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u alle soorten rolhorren. Zo heeft de keuze uit alle merken, kleuren en uitvoeringen. Ook inzethorren, plissé-hordeuren en vaste hordeuren behoren tot ons assortiment. Ook interessant is ons eigen huismerk, dat wij vanuit eigen beheer extra snel, voordelig en op maat kunnen leveren en / of installeren. Op deze rolhorren krijgt u twee jaar garantie (met uitsluiting van schade door verkeerd gebruik).

 

Wilt u meer weten over rolhorren?

 

Voor meer informatie over onze rolhorren, neem gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 8222391 of mail ons.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button