Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Horren op maat

14 feb Horren op maat

Gezoem om uw hoofd, net als u lekker in bed ligt. Kinderen die midden in de nacht roepen omdat er een mug op hun kamer is. Herkent u dat? Niets is zo vervelend als een slecht nachtrust omdat er vliegen, muggen en andere insecten op de kamer zijn die u wakker houden. Met een hor voorkomt u dat er vliegen en muggen in huis komen. Daarbij zijn insecten ook schadelijk. Vliegen in de keuken zijn uit den boze want zij kunnen allerlei ziektes verspreiden.

 

Er zijn tegenwoordig steeds meer muggen in Nederland die ziektes verspreiden en er zijn ook mensen die allergisch zijn voor muggenbeten of voor de beet van een wesp. Kortom, een hor biedt uitkomst! Zonweringsbedrijf Zoetermeer verzorgt graag uw horren op maat voor elk raam en voor elke deur. Kom eens langs in de showroom in Zoetermeer om de vele mogelijkheden voor horren op maat te bekijken en met ons te bespreken.

Aanbod horren bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Het aanbod van onze horren op maat is heel uitgebreid. Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert horren van verschillende merken maar wij kunnen u ook ons eigen huismerk aanbieden. Een groot voordeel van ons huismerk is dat wij deze in zeer korte tijd kunnen leveren, in iedere gewenste maat. Bij ons krijgt u ook garantie op de horren: maar liefst 2 jaar. U kunt bij ons terecht voor:

 

 • Een inzethor
 • Een rolhor
 • Een Rolhordeur
 • Plissé hordeuren
 • Hordeuren voor de schuifpui

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Welke hor past bij uw raam of deur

De zogenaamde inzethor is nog steeds het meest verkochte soort hor. Dergelijke horren worden voornamelijk toegepast op kantelkiep ramen zodat het hor kan blijven zitten en niet hoeft te worden weggenomen bij het openen en sluiten van het raam. Dit is mogelijk omdat de ramen naar binnen opendraaien. Als het raam naar buiten opendraait dan wordt meestal gekozen voor een rolhor. Een rolhor is heel eenvoudig te bedienen zodat men zonder al te veel moeite het raam kan open en sluiten.

 

Voor grote ramen wordt meestal gekozen voor een plissé raamhor. Een plissé raamhor wordt op het kozijn geplaatst en valt, mits de goede kleur is gekozen, weg tegen de achtergrond.

 

Heeft u een raam met een lastige of afwijkende maat en wilt u daarvoor toch een hor? Zonweringsbedrijf Zoetermeer maakt alle horren op maat en vindt altijd een oplossing, óók voor lastige ramen.

Zonweringsbedrijf Zoetermeer verzorgt graag uw horren op maat voor elk raam en voor elke deur.

Horren voor deuren

Horren voor deuren bestaan doorgaans uit een aparte deur in de uitvoering van een hor. Er zijn verschillende mogelijkheden: een speciale hordeur schuifpui of een uitvoering van deze hordeuren met schopplaat. Een schopplaat voorkomt dat kinderen of huisdieren tegen de hordeur aanschoppen waardoor deze stuk gaat. U kunt ook kiezen voor petscreen gaas; een sterker soort gaas dan standaard gaas voor hordeuren.

 

Wilt u meer informatie of verschillende mogelijkheden voor horren op maat en onze hordeuren bekijken? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak bij u thuis. Wij adviseren u graag vrijblijvend en leveren naast horren alle soorten zonwering: zowel voor binnen als voor buiten, waaronder ook een veranda, carport of serre.

Heeft u een raam met een lastige of afwijkende maat en wilt u daarvoor toch een hor? Zonweringsbedrijf Zoetermeer maakt alle horren op maat en vindt altijd een oplossing, óók voor lastige ramen.

Contact opnemen

Ziet u de voordelen van een hor in uw woning? Neem dan gerust contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Samen zullen we naar de mogelijkheden kijken.

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over Horren?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button