Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Kosten shutters

17 apr Kosten shutters

Shutters zijn een bijzonder mooie en stijlvolle manier om uw kamers tegen zonlicht te beschermen. Met shutters houdt u de temperatuur in living, slaapkamer en badkamer aangenaam en heeft u tegelijkertijd een sfeervolle raamdecoratie. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u alles op het gebied van zonwering waaronder ook een ruime keuze uit shutters. De kosten van shutters zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder natuurlijk de grootte van het raam dat u van shutters wilt voorzien. Over het algemeen kosten shutters meer dan andere binnen zonwering zoals vouwgordijnen of rolgordijnen maar u krijgt daar ook wat voor terug. Er zijn ook shutters verkrijgbaar voor buiten, gemaakt van aluminium. In de showroom van Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u verschillende shutters bekijken en persoonlijke informatie krijgen over shutters, kosten van shutters en over andere vormen van zonwering.

Navigeer via onderstaand menu snel verder op de pagina.

 

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Soorten shutters

Er zijn veel verschillende uitvoeringen van shutters en de prijzen variëren ook sterk.
Shutters voor binnen zijn meestal gemaakt van lindenhout maar shutters worden ook wel van vurenhout of red cedar gemaakt. Binnen shutters zijn perfect voor het verduisteren van de slaapkamer en de woonkamer en geven u veel privacy. Door de eenvoudige bediening kan de zon deels worden toegelaten zonder dat deze hinderlijk is. Met shutters kunt u “spelen”, dat wil zeggen kiezen hoe u de zon al dan niet binnenlaat, of een beetje.

Er zijn ook shutters voor de badkamer of andere vochtige ruimtes: de Thermalite shutters. Thermalite shutters zijn gemaakt van polymeer schuim, een sterk, niet giftig, synthetisch materiaal en geschikt voor binnen, voor buiten én geschikt voor uw badkamer, keuken of balkon.
Buiten shutters moeten bestand zijn tegen regen en wind en dus extra sterk zijn. Kies het liefst voor een sterk materiaal zoals shutters van hardhout of van aluminium. Buiten shutters zijn tevens inbraak werend.

Met shutters kunt u “spelen”, dat wil zeggen kiezen hoe u de zon al dan niet binnenlaat, of een beetje.

Kosten van shutters variëren

De kosten van shutters zijn afhankelijk van het gebruikte materiaal, de grootte van het raam en van de kosten van montage. Zonweringsbedrijf Zoetermeer vertelt u graag meer over alle mogelijkheden de over de kosten per materiaalsoort. Natuurlijk zijn shutters in de aanschaf wat duurder dan een rolgordijn maar ze bieden u meer mogelijkheden, meer uitstraling en gaan lang mee zodat u de kosten op termijn kunt terugverdienen. Shutters gemaakt van lindenhout zijn goedkoper dan shutters gemaakt van aluminium of van hardhout. Kom gerust eens langs in de showroom of bel ons op voor vrijblijvende informatie over kosten shutters.

Natuurlijk zijn shutters in de aanschaf wat duurder dan een rolgordijn maar ze bieden u meer mogelijkheden, meer uitstraling en gaan lang mee zodat u de kosten op termijn kunt terugverdienen.

Zonweringsbedrijf Zoetermeer

U kunt bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer terecht voor alle soorten zonwering zowel voor binnen als voor buiten. Lamellen, jaloezieën, shutters in soorten en maten, rolgordijnen en vouwgordijnen. Ook voor buiten bieden wij alles op het gebied van zonwering; van knikarmscherm tot markies en rolluiken tot een complete veranda, een serre of een carport voor uw auto. Ook de zonwering voor veranda of serre vindt u bij ons. In onze showroom kunt u de verschillende mogelijkheden met eigen ogen bekijken en wij komen ook aan huis om u te informeren en te adviseren. We bekijken dan samen met u de woning en geven u persoonlijk advies. Meer weten? Kom langs of bel ons op!

Contact opnemen

Bent u van plan shutters te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over de kosten van shutters?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button