Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Shutters kopen

14 feb Shutters kopen

Wat is een shutter precies? Shutters zijn sfeervolle en elegante blikvangers in huis. Shutters zijn niet alleen decoratief maar hebben tal van voordelen. De houten lamellen houden warmte en koude én zonlicht buiten uw woonkamer en slaapkamers en stralen huiselijkheid uit door het natuurlijk materiaal. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft u een grote keuze uit shutters.

Navigeer via onderstaand menu snel verder op de pagina.

 

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Soorten shutters

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer maakt onderscheid in een drietal shutters:

 

 • Woodcraft shutters
 • Basswood shutters
 • Western Red Cedar shutters

 

De Woodcraft shutters zijn gemaakt van vinger gelast lindehout, zeer sterk en leverbaar in dekkende kleuren. De Basswood shutters zijn gemaakt van lindehout, een zeer recht soort hardhout en daarmee ideaal materiaal voor shutters, licht van gewicht en leverbaar in verschillende kleuren. Deze shutters kunnen ook worden toegepast bij ramen met een afwijkende vorm. Western Red Cedar shutters zijn eveneens licht van gewicht en hebben van nature een warme kleur. Deze shutters zijn leverbaar in twee houttinten en kunnen ook geolied, gebeitst of geverfd worden.

Shutters zijn duurzaam en gaan dus lang mee en kunnen voor elk type raam worden geplaatst.


Wat zijn de voordelen van shutters

Shutters zijn zoals gezegd een sieraad voor uw woning en verhogen de waarde evenals de uitstraling ervan. Shutters zijn duurzaam en gaan dus lang mee en kunnen voor elk type raam worden geplaatst. Shutters zijn makkelijk schoon te houden en dat is prettig voor mensen die last hebben van allergieën. Met behulp van shutters kunt u de lichtval perfect regelen. Ze kunnen helemaal dicht en helemaal open maar ook halfgeopend worden. In dat laatste geval is het licht in huis zonder dat men last heeft van fel zonlicht. Dit is handig bij het televisie kijken, computeren en spelletjes doen op de televisie. De kosten van shutters kunnen in veel gevallen worden meegefinancierd bij het afsluiten van een hypotheek.

 

Kom gerust eens langs in de showroom van Zonweringsbedrijf Zoetermeer. U kunt dan de verschillende mogelijkheden voor shutters bekijken en wij informeren en adviseren u uiteraard graag.

U kunt onder meer ook kiezen voor shutters in de vorm van panelen. Hierbij worden het onderste en het bovenste deel van het raam apart voorzien van shutters.

Shutters op maat

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor shutters op maat en wel voor elk type raam: rond, vierkant, smal of breed.

 

U kunt onder meer ook kiezen voor shutters in de vorm van panelen. Hierbij worden het onderste en het bovenste deel van het raam apart voorzien van shutters. U kunt de delen los van elkaar bedienen en bijvoorbeeld alleen de bovenste shutters openen zodat u privacy heeft terwijl u op de bank televisie kijkt. U kunt de hoogte van de beide panelen zelf bepalen.

 

Een andere mogelijkheid zijn shutters gemaakt van aluminium. Een extra bijkomend voordeel van dit soort shutters is dat ze inbraak werend zijn. Daarnaast zijn ze bestand tegen alle klimaatomstandigheden. Tenslotte kunt u bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer ook terecht voor Thermalite Shutters. Deze soort shutters zijn gemaakt van polymeerschuim en er worden dus geen natuurlijke bronnen aangesproken voor de fabricatie. Thermalite is waterbestendig en vuurbestendig en levert tweemaal zoveel isolatie op als houten shutters. Deze soort shutters zijn niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis maar ook voor buiten, in de badkamer, de keuken en op het balkon.

 

Naast shutters kunt u bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer terecht voor alle andere soorten zonwering, zowel voor binnen als voor buiten. Lamellen en jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen.
Buiten verzorgen wij graag uitvalschermen, markiezen en screens maar ook voor bijvoorbeeld een carport, veranda of serre bent u bij ons aan het goede adres.

Contact opnemen

Heeft u interesse in shutters en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer en laat u informeren in de mogelijkheden.

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over shutters?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button