Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Soorten zonweringen

13 sep Soorten zonweringen

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor verschillende soorten zonweringen, voor zowel binnen als buiten. Wanneer de zon lekker schijnt, kunnen we daar heerlijk van genieten en toch kan de zon behoorlijk hinderlijk zijn. Zo kan het bijvoorbeeld veel te heet worden in huis of in de tuin, maar het kan ook zijn dat er vervelend tegen de zon moet worden ingekeken. Voor  deze problemen zijn er verschillende soorten zonweringen ontwikkeld.

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Knikarmscherm

Met een knikarmscherm kunt u op een eenvoudige manier een groot oppervlak in de schaduw zetten. Doordat een knikarmscherm bijna horizontaal uitdraait, kan deze uitstekend gebruikt worden als overkapping van een terras. Op zonnige dagen geeft het scherm schaduw, maar wanneer er een buitje valt, kunt u rustig onder het scherm blijven zitten. In de avonduren, wanneer u nog wilt genieten van de tuin, houdt het scherm de warmte nog even vast onder het doek, zodat u veel langer buiten kunt blijven dan u dacht. Veel gevels zijn geschikt voor het plaatsen van een knikarmscherm, maar een goed alternatief is een pergola zonwering, deze belast niet alleen de gevel, maar heeft ook palen en een legger om de lasten op te vangen. Zonweringsbedrijf Zoetermeer geeft u kundig advies.

Waren de frames van markiezen traditioneel van hout, tegenwoordig kan men ook kiezen voor onderhoudsarm aluminium.

Markiezen

Markiezen zijn nog steeds heel gewild in Nederland, geen wonder, want markiezen sluiten ook de zijkanten van de ramen af, zodat de zon werkelijk bijna geen kans krijgt erlangs te schijnen. Waren de frames van markiezen traditioneel van hout, tegenwoordig kan men ook kiezen voor onderhoudsarm aluminium. Op plaatsen waar de zonwering niet te laag mag hangen, bijvoorbeeld langs een stoep of bij de ingang van een pand, kunnen van de verschillende soorten zonweringen markiezen de perfecte oplossing zijn; u kunt er gewoon onderdoor lopen. Zonweringsbedrijf Zoetermeer kent alle ins en outs van dit product.

Rolluiken en screens

Rolluiken en screens houden de zon perfect buiten. Omdat deze zonwering verticaal langs het raam wordt geplaatst, kan het bijna overal worden toegepast. Bij screens, kunt u nog naar buiten kijken, rolluiken dichten alles compleet af en laten zelfs geen licht meer naar binnen. Dit kan fijn zijn wanneer u overdag moet slapen.  Een ander voordeel van rolluiken is de isolerende werking, ook in de winter en een prettige bijkomstigheid is de inbraakwerende eigenschap van rolluiken. Zonweringsbedrijf Zoetermeer kan verschillende screens en rolluiken leveren. Er is altijd één die bij u past.

Lamellen

Ramen tot op de grond vragen om lamellen, dat is in veel gevallen de mooiste oplossing. De laatste technologieën en de keuze van materiaal en kleur, zorgen voor een opvallend mooie uitstraling.

Van eenvoudig tot zeer luxe, bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer hebben ze de kennis in huis om tot de beste keuze te komen.

Jaloezieën

Van alle soorten zonweringen voor binnen, zijn jaloezieën nog steeds het meest gebruikt. Ze zijn te leveren in aluminium, stof, kunststof of hout. Eigenlijk is het assortiment zo groot, dat het niet te benoemen is.  Van eenvoudig tot zeer luxe, bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer hebben ze de kennis in huis om tot de beste keuze te komen.

Rolgordijnen en vouwgordijnen

Als zonwering kunnen rolgordijnen en vouwgordijnen worden gebruikt, maar het is afhankelijk van de gebruikte materialen hoe effectief het is. Voordeel is wel, dat deze meteen ook als raambekleding dienst doen.

Horren

Eigenlijk vallen horren niet onder de soorten zonweringen, maar we noemen ze toch. Wanneer deuren en ramen in de zomer openstaan, kunt u eigenlijk niet zonder.
Hebt u vragen over één van deze producten, u kunt ons bereiken op 079-8222391, maar u kunt ook mailen: zonweringsbedrijfzoetermeer@gmail.com

Contact opnemen

Bent u van plan om een zonwering te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over de soorten zonweringen?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button