Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Veranda prijzen

21 aug Veranda prijzen

De prijzen voor een veranda lopen sterk uiteen. Hoe luxe wilt u de veranda? Gaat het om alleen dak of wilt u ook zijwanden, een vloer of zonwering voor de veranda? U kunt het zo duur maken als u zelf wilt en het hangt natuurlijk vooral van uw portemonnee af welke keuzes u maakt. Bedenk wel dat goedkoop vaak duurkoop blijkt te zijn. Veranda prijzen hangen nu eenmaal sterk samen met de kwaliteit ervan.
Zonweringsbedrijf Zoetermeer is niet de goedkoopste leverancier van veranda’s maar biedt wel een geweldig goede kwaliteit. U kunt dan ook vele jaren genieten van uw veranda als u deze koopt bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Kom eens kijken in de showroom in Zoetermeer naar de mogelijkheden voor aanschaf van een veranda. Wij informeren en adviseren u graag vrijblijvend.

Navigeer via onderstaand menu snel verder op de pagina.

 

Het scheelt geld én tijd.

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Altijd waar voor uw geld

 

De veranda’s van Zonweringsbedrijf Zoetermeer hebben een groot aantal voordelen. De basis voor een veranda, het dak, is verkrijgbaar vanaf € 2500 (prijzen 2018).
U heeft dan een veranda bestaande uit een aluminium frame dat volledig onderhoudsvrij is. Misschien is een houten veranda goedkoper maar bedenk dat een dergelijke veranda jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig heeft omdat het hout anders verrot. De extra uitgave voor een veranda van aluminium heeft u dus snel terugverdiend. Daarnaast is het natuurlijk fijn om niet elk jaar te hoeven denken aan schuren, lakken en repareren van de veranda. Het scheelt geld én tijd.

Een ander groot voordeel van de veranda’s van Zonweringsbedrijf Zoetermeer is dat onze veranda’s TUV-gekeurd zijn. Dit betekent dat de veranda bestand is tegen een flink pak sneeuw. Goedkope veranda’s tegen bodemprijzen blijken nogal eens niet te zijn bestand tegen een laag sneeuw en dat is natuurlijk een onplezierige ervaring. Onze veranda’s zijn zo sterk dat u er gewoon op kunt staan en lopen en dus bijvoorbeeld vanaf het dak de goot kunt schoonmaken, de ramen kunt lappen of schilderwerk kunt uitvoeren aan bovengelegen kozijnen.

U kunt zelfs buiten zitten als het regent!

Een veranda heeft veel voordelen

Een veranda verhoogt uw woongenot aanzienlijk, in alle jaargetijden. U kunt zelfs buiten zitten als het regent! De stoelen en tafels kunnen blijven staan, u kunt ook als het wat frisser is lekker buiten zitten, al dan niet met een terrasverwarmer. Een veranda staat mooi en verhoogt de waarde van uw woning.
Zonweringsbedrijf Zoetermeer beschikt over enkele standaard veranda’s maar 90% van de veranda’s wordt door ons volledig op maat gemaakt. De veranda prijzen variëren al naar gelang uw wensen. Kies voor glazen zijwanden in aluminium profielen om de zijkant of voorkant mee af te sluiten. Of kies voor screens zodat uw veranda of tuinkamer niet te warm wordt. Ook hardglazen paneelschuifdeuren, schuifpuien, glazenspie kozijnen of zonwering voor onder het dak (type Ombra) of verandazonwering voor op het dak (type Serrano) vindt u bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

Meer weten over veranda prijzen of heeft u andere vragen over veranda’s of zonwering? Bel ons, mail ons of kom lang in de showroom in Zoetermeer. Wij adviseren en informeren u graag, ook bij u thuis.

Contact opnemen

Bent u van plan om een zonwering te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Heeft u nog vragen of opmerkingen over veranda’s?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Bedrijf

    Gevonden via (verplicht)

    Uw bericht    Call Now Button