Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Voordelen van horren

15 mei Voordelen van horren

De meeste mensen weten wel wat de voordelen van horren zijn. Immers, iedereen heeft wel eens last van zoemende vliegen en stekende muggen. In bepaalde situaties zijn rondvliegende insecten nog hinderlijker of zelfs gevaarlijk. Kleine kinderen kunnen flink last hebben van een muggenbeet en men kan er zelfs ziek van worden. Bepaalde muggen brengen ziektes over waarvoor met name ouderen en jonge kinderen vatbaar kunnen zijn. Vliegen zijn bekend om hun “viezigheid”, ze zitten overal op. Met name in de keuken zijn vliegen dan ook een bron van besmettingen.

 

De voordelen van horren zijn dan ook zeer divers en soms zijn horren onmisbaar. In de babykamer maar ook bijvoorbeeld in horecakeukens. In kinderdagverblijven is het zelfs verplicht om horren voor de ramen te hebben indien men deze wil openen.

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Horren kopen

 

Er zijn veel verschillende soorten horren. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor een groot en gevarieerd assortiment horren. Kies uit verschillende soorten horren voor ramen en voor roldeuren, geschikt voor elk raam en voor elke deur. Wij maken horren op maat zodat ook ramen met afwijkende afmetingen of op lastige plekken door ons kunnen worden voorzien van een hor. In onze showroom kunt u de verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een hor komen bekijken. We adviseren en informeren u graag over alle mogelijkheden en de voordelen van horren.

Wij maken horren op maat zodat ook ramen met afwijkende afmetingen of op lastige plekken door ons kunnen worden voorzien van een hor.

Aanbod horren bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer

 

Bij ons vindt u voor elke raam en voor elke deur een geschikt hor. We leveren onder meer inzethorren, rolhorren, roldeuren en rolhordeuren. Verder vindt u bij ons ook de zogenaamde plissé hordeur en horren speciaal voor de schuifpui. Wij leveren horren van bekende merken waaronder Unilux maar ook horren van ons eigen huismerk. Als u kiest voor ons huismerk dan bent u zeker van een zeer scherp tarief en onze rolhorren van het huismerk zijn op maat gemaakt. Zonweringsbedrijf Zoetermeer staat garant voor haar producten en dat betekent dat u garantie krijgt op uw horren: maar liefst 2 jaar.

Bij ons vindt u voor elke raam en voor elke deur een geschikt hor.

Meer over de verschillende horren

 

Inzethorren worden doorgaans gekozen voor ramen die naar binnen openen. Het inzethor kan namelijk blijven zitten als u het raam wilt openen of sluiten. Ramen die naar buiten opendraaien kunnen het beste worden voorzien van een rolhor. Een rolhor wordt op eenvoudige wijze bediend waardoor het niet veel moeite kost het raam te openen en te sluiten. Voor grote ramen kan het beste worden gekozen voor een plissé raamhor. Deze horren worden geleverd in een kader dat direct op het kozijn kan worden geplaatst. Zonweringsbedrijf levert ook horren op maat, horren die kunnen worden geplakt of gemonteerd in plaats van vastgeschroefd. Wij denken graag met u mee en zorgen er voor dat u kunt genieten van alle voordelen van horren.

 

Verder vindt u bij ons ook een uitgebreide keuze uit roldeuren. Immers, muggen en vliegen komen niet alleen via de ramen maar ook via de deuren uw pand binnen. Kom gerust eens kijken in onze showroom en voor persoonlijk vrijblijvend advies. Het is ook mogelijk een afspraak bij u thuis te maken zodat we u ter plaatse persoonlijk kunnen adviseren over de keuze van horren.

Contact opnemen

Bent u van plan om een zonwering te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over de voordelen van horren?

 

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button