Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Wat is een knikarmscherm

07 jun Wat is een knikarmscherm

Een knikarmscherm is een mooie, eenvoudig te bedienen vorm van zonwering. Het beschermt tegen felle zon maar heeft ook nog andere voordelen. Een knikarmscherm is namelijk ook een soort terrasoverkapping waardoor u volledig gebruik kunt maken van uw terras terwijl u geen last heeft van de zon. Tijdens een zomers regenbuitje kunt u lekker buiten blijven zitten. Een knikarmscherm behoedt u binnen tegen inkijk in de woning. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u een uitgebreid assortiment knikarmschermen en andere soorten zonwering. Zowel voor binnen als voor buiten. Onze producten zijn van A kwaliteit en daarnaast bieden wij uitgebreide service, een zeer gevarieerd assortiment en een aantal andere diensten zoals reparatie en onderhoud van de zonwering. U kunt in onze showroom in Zoetermeer alle soorten zonwering bekijken en advies op maat krijgen bij uw keuze en over installatiemogelijkheden van knikarmschermen.  

Navigeer via onderstaand menu snel verder op de pagina.

 

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Typen Knikarmschermen

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert alle soorten knikarmschermen in tal van uitvoeringen, kleuren en van verschillende merken. Allereerst is het belangrijk te kiezen tussen een gesloten en open systeem. Bij het gesloten systeem worden de knikarmen opgeborgen in de cassette. Hierdoor is het knikarmscherm minder gevoelig voor weersinvloeden van buitenaf en zal deze jarenlang meegaan. Niet elke gevel is geschikt voor het aanbrengen van een knikarmscherm. Soms is het nodig dat een ͞verlengde muurplaat͟wordt gemonteerd omdat de gevel niet doorloopt naar de volgende etage. Hierdoor zou de kracht van het scherm op de bovenste stenen komen en dit is een ongewenste situatie omdat de gevel hiervoor niet sterk genoeg is. Uiteraard adviseren wij u hierover en komen wij ook aan huis om de situatie ter plekke te bekijken. Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft een oplossing voor elke gevel. Alle knikarmschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn standaard voorzien van een Docril of Dickson doek. Deze doeken zijn behandeld zodat zij schimmel vrij en vuil- en waterafstotend zijn. Uw scherm kan hierdoor goed tegen een regenbui. Uw vraag ͞wat is een knikarmscherm’ beantwoorden wij graag aan de hand van voorbeelden in onze showroom zodat u met eigen ogen kunt zien wat voor u de meest gewenste zonwering is.

Alle knikarmschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn standaard voorzien van een Docril of Dickson doek.

Bediening knikarmscherm

Behalve kiezen uit een gesloten en open systeem, de kleur van het doek en van de cassette kunt u ook kiezen uit verschillende vormen van bediening van het knikarmscherm. De eenvoudigste en meest goedkope bediening is de handbediening door middel van een slinger. Elektrische bediening is comfortabeler en hier kunt u kiezen uit bediening door middel van een schakelaar of met behulp van een afstandsbediening. Als u voor elektrische bediening kiest dan kunt u het knikarmscherm laten uitvoeren met een zon/wind automaat van Somfy. Met deze automaat bent u ervan verzekerd dat uw knikarmscherm niet uithangt als het hard gaat waaien waardoor uw scherm schade kan oplopen zoals het afbreken van een arm.

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer biedt naast de ruime keuze uit knikarmschermen ook andere soorten zonwering. Van pergola tot serre, markiezen, uitvalschermen en rolluiken tot screens, veranda’s en ook alle soorten binnen zonwering. Kies uit tal van jaloezieen, vouwgordijnen, lamellen en rolgordijnen. Kom eens langs in de showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Als u voor elektrische bediening kiest dan kunt u het knikarmscherm laten uitvoeren met een zon/wind automaat van Somfy.

Prijzen van zonweringen

 

De prijzen van buiten zonwering variëren en zijn ook afhankelijk van gekozen extra’s zoals de mogelijkheid van elektrische bediening van de zonwering. Wilt u informatie over alle mogelijkheden op het gebied van zonweringen dan kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen met Zonweringsbedrijf Zoetermeer. U kunt ons bezoeken in de showroom maar wij komen ook graag bij u aan huis om u te informeren en te adviseren, geheel vrijblijvend. Wij bekijken samen met u uw pand en maken graag een offerte op maat. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn ook altijd aantrekkelijke acties en kortingen te vinden.

Contact opnemen

Bent u van plan om een zonwering te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Voor al uw vragen over de knikarmscherm kunt u

contact opnemen met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button