Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Wat is een veranda

15 aug Wat is een veranda

Een veranda is een aanbouw aan uw woning, meestal aan de achterzijde. Een veranda bestaat uit een afdak dat steunt op palen. De meeste veranda’s zijn gemaakt van hout maar tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor een veranda gemaakt van aluminium en glas. De vloer van een veranda kan de gewone bestaande vloer zijn, tuintegels bijvoorbeeld, maar er kan ook worden gekozen voor een houten vloer die op gelijke vloerhoogte is met de vloer van de woning. Een veranda aan de woning heeft allerlei voordelen en ook enkele nadelen. Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert naast alle soorten buiten en binnen zonwering ook veranda’s, serres, carports, een verandadak en alle benodigde zonwering voor veranda’s.

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

De voordelen van een veranda

Een veranda is een grote aanwinst als u er van houdt om buiten te zijn. Met een veranda kunt u het hele jaar door genieten van de buitenlucht en u loopt zo vanuit huis de tuin in, ook als het regent. ’s Morgens vroeg lekker met een kop thee de krant lezen op de veranda. ’s Avonds gezellig met vrienden en familie nog tot laat in de avond buiten zitten. Als het wat kouder is kunt u kiezen voor terrasverwarming en als het onverwacht gaat regenen dan hoeft u niet meteen de stoelen en zitkussens te “redden”. Dat is een ander groot voordeel van een veranda: meubels en zitkussens kunnen gewoon buiten blijven, ook als het regent. U kunt een veranda dan ook heel leuk inrichten met mooie meubeltjes, kussens, lantaarns en andere zaken die u leuk vindt.

Een mooie veranda verhoogt ook het aanzien van de woning en daarmee de waarde.

Wij maken alle veranda’s volledig op maat en een veranda kan dan ook (vrijwel) altijd worden geplaatst.

Een veranda van Zonweringsbedrijf Zoetermeer?

Bovenop alle voordelen van een veranda heeft u nog extra voordelen als u kiest voor een veranda van Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Wij maken alle veranda’s volledig op maat en een veranda kan dan ook (vrijwel) altijd worden geplaatst. Wij gebruiken kwaliteitsmaterialen die onderhoudsvrij zijn. Dit neemt één van de nadelen van een veranda weg: het onderhoud. Een houten veranda moet jaarlijks worden onderhouden maar wij leveren veranda’s van aluminium en glas. Behalve schoonmaken hoeft u deze veranda’s dan ook niet te onderhouden. Wij geven maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op onze veranda’s. Het tweede mogelijke nadeel van een veranda nemen wij ook weg: inleveren van licht in uw woning. Wij maken veranda’s met een dak van glas zodat u geen last heeft van minder zonlicht in uw living.

Met screens zorgt u er voor dat de veranda niet te warm wordt.

Extra’s voor de veranda

U kunt bij ons ook terecht voor extra’s en uitbreidingen van uw veranda. Wij leveren complete glazen zijwanden in aluminium profielen in kleur of een zipscreen om de zijkant of voorkant mee af te sluiten tegen wind en regen. Hierdoor kunt u nog vaker gebruik maken van uw veranda. Als het regent en waait heeft u hiervan immers geen last. Met screens zorgt u er voor dat de veranda niet te warm wordt. Tenslotte leveren wij ook hardglazen paneelschuifdeuren, schuifpuien en glazen spie kozijnen. Ook voor de benodigde zonwering kunt u bij ons terecht: zonwering voor onder het dak (type Ombra) of verandazonwering voor op het dak (type Serrano).

Contact opnemen

Bent u van plan om een zonwering te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer voor al uw vragen over veranda’s.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button