Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Wat kost een zonwering laten schoonmaken

14 jun Wat kost een zonwering laten schoonmaken

De aanschaf van zonwering, vooral buiten zonwering vraagt om een behoorlijke investering waarvan u dan ook zo lang mogelijk wilt genieten. Goed onderhoud is daarom heel belangrijk. Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert zonweringsproducten van A-kwaliteit die jarenlang meegaan, vooral als u zorgt voor regelmatig en deskundig onderhoud. Wij komen graag uw zonwering schoonmaken en controleren op gebreken. Het doek maken wij niet schoon omdat alle doeken zijn voorzien van een speciale coating die intensief reinigen overbodig maakt. Het reinigen van een doek dat is gecoat is niet alleen overbodig maar ook slecht voor het doek. Immers, de coating kan loslaten waardoor deze zijn functie verliest. Als u zich afvraagt wat een zonwering laten schoonmaken kost, dan moet u zich bedenken dat er vele soorten en maten zonwering zijn. De kosten van het schoonmaken van de cassette en andere onderdelen hangen af van het merk, het type, de grootte en de bediening van de zonwering. Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer als u een offerte wilt ontvangen voor het laten schoonmaken van zonwering. Ons standaard starttarief bedraagt € 95. Dit is inclusief voorrijkosten en een half uur werk (prijzen 2018).

Navigeer via onderstaand menu snel verder op de pagina.

 

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Zonwering onderhoud

 

Heeft u te maken met vieze vlekken van bijvoorbeeld vogeluitwerpselen dan kunt u het doek schoonmaken met groene zeep, veel water en een zachte borstel. Laat het doek daarna drogen in de zon. Gebruik nooit allesreiniger of andere schoonmaakmiddelen. Dit soort reinigingsproducten heeft een slechte invloed op de coating. De coating van zonweringsdoek zorgt er voor dat deze regen- en vuilafstotend is. Wij maken de cassette van zonwering voor u schoon met autoshampoo en carpolish zodat deze er weer als nieuw uit ziet.
Wij van Zonweringsbedrijf Zoetermeer adviseren onze klanten hun zonwering eenmaal per jaar te laten nakijken op gebreken. Wij kunnen kleine (en ook grote) reparaties uitvoeren waardoor uw zonwering weer een periode meekan. Door regelmatig, het liefst jaarlijks, zonwering te laten controleren en onderhouden kunt u veel langer genieten van uw zonwering. Wij komen vanuit onze vestiging in Zoetermeer in alle grotere en kleinere omliggende gemeenten zoals Rotterdam en Den Haag, Leiden en de rest van de provincie Zuid-Holland.

Gebruik nooit allesreiniger of andere schoonmaakmiddelen. Dit soort reinigingsproducten heeft een slechte invloed op de coating.

Zonwering kopen, onderhoud en reparatie

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer biedt een totaalpakket aan diensten op het gebied van zonwering. Zonwering voor buiten en voor binnen in tal van soorten en uitvoeringen. Ook voor zonwering in de vorm van een serre, terrasoverkapping, een carport of een veranda/verandadak bent u bij ons aan het goede adres. In onze showroom in Zoetermeer kunt u de verschillende producten op het gebied van zonwering bekijken en krijgt u persoonlijk en vrijblijvend advies. Het is ook mogelijk bij u thuis een afspraak te maken zodat wij u ter plekke kunnen adviseren over bijvoorbeeld rolgordijnen en rolluiken, of over buiten zonwering zoals knikarmschermen of markiezen. U kunt ons ook inschakelen als uw zonwering stuk is, een koordje moet worden vervangen, de afstandsbediening niet meer werkt of uw zonwering moet worden schoongemaakt. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de aanschaf of reparatie van zonwering of een offerte wilt voor het laten schoonmaken van uw zonwering.

In onze showroom in Zoetermeer kunt u de verschillende producten op het gebied van zonwering bekijken en krijgt u persoonlijk en vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Bent u van plan om een zonwering te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de aanschaf of reparatie van zonwering.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button