Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Wat zijn horren?

11 mei Wat zijn horren?

Horren zijn bedoeld om insecten tegen te houden. Geen vervelende vliegen en muggen in de woonkamer en de slaapkamers. Vliegen en muggen zijn niet alleen heel hinderlijk, ze kunnen ook ziektes overbrengen. Vooral oudere mensen en jonge kinderen kunnen vatbaar zijn voor ziektes die worden overgebracht door insecten. Om die reden is het bijvoorbeeld verplicht in kinderdagverblijven om horren te hebben. Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft een groot assortiment horren; voor elk raam en voor elke deur.

Navigeer via onderstaand menu snel verder op de pagina.

 

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Zonweringsbedrijf Zoetermeer: horren

Wij leveren tal van horren: inzethorren en rolhorren, rolhordeuren en roldeuren, speciale hordeuren zoals een plissé hordeur en hordeuren voor de schuifpui. Inzethorren zijn met stip de meest verkochte horren en wij leveren horren van meerdere bekende waaronder het bekende merk Unilux. Daarnaast bieden wij ook een huismerk rolhor. De huismerk rolhorren zijn op maat gemaakt en kunnen zeer snel worden geleverd. Op onze horren krijgt u maar liefst twee jaar garantie. Wilt u meer weten over de verschillende horren en deze ook eens van nabij bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Zoetermeer.

Heeft u een raam op een lastige plaats of met afwijkende afmetingen dan zoeken wij graag naar een oplossing zodat toch een hor kan worden geplaatst.

Meer over horren

 

Horren zijn er in tal van soorten en maten. Inzethorren worden vaak toegepast bij kantelkiep ramen omdat een hor daar permanent kan blijven zitten. Deze ramen draaien immers naar binnen open. Als het raam naar buiten opendraait is het handiger om voor een rolhor te kiezen. Rolhorren zijn eenvoudig te bedienen en men kan gemakkelijk het raam openen en sluiten. Heeft u heel grote ramen dan is het verstandiger te kiezen voor een plissé raamhor. Een plissé raamhor wordt geleverd in een kader dat op het kozijn kan worden geplaatst. Indien de juiste kleur is gekozen dan valt het raamhor volledig weg tegen de achtergrond.

 

Heeft u een raam op een lastige plaats of met afwijkende afmetingen dan zoeken wij graag naar een oplossing zodat toch een hor kan worden geplaatst. Zo is het mogelijk een hor te leveren dat niet hoeft te worden geschroefd maar kan worden geplakt of gemonteerd. Wij denken graag met u mee.

Er zijn ook exemplaren verkrijgbaar die zijn voorzien van een schopplaat zodat huisdieren het hor gedeelte niet kunnen stukmaken.

Hordeuren

Niet alleen via de ramen maar ook via de deuren kunnen muggen en vliegen uw huis binnenkomen. Zonweringsbedrijf Zoetermeer biedt een grote variëteit aan hordeuren. Kies voor een hor voor de schuifdeur of voor een speciale schuifhordeur. Er zijn ook exemplaren verkrijgbaar die zijn voorzien van een schopplaat zodat huisdieren het hor gedeelte niet kunnen stukmaken. Boven de schopplaat bevindt zich dan petscreen gaas, gaas dat sterker is dan gewoon gaas en tegen een stootje kan. Op hordeuren kan ook een veer worden geplaatst zodat deze vanzelf sluit.

Wij leveren daarnaast nog tal van andere hordeuren en dat tegen zeer scherpe tarieven. Kies uit horren van bekende merken of kies voor ons extra voordelige huismerk horren. Alle horren kunnen op maat worden gemaakt.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over horren en hordeuren en persoonlijk advies? Kom eens langs in de showroom in Zoetermeer om de raamhorren en hordeuren te bekijken en te vergelijken. U kun ook een afspraak maken bij u thuis zodat wij u ter plaatse een passend advies kunnen geven. 

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over wat horren voor u kunnen doen?

 

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button