Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Zonwering in de tuin

05 sep Zonwering in de tuin

Wanneer het mooi weer is, zitten we graag in de tuin, maar het Nederlandse weer is onvoorspelbaar.  Het gebeurt maar al te vaak dat mensen lekker in de zon zitten, en opeens gaat het regenen, of het wordt bewolkt en het gaat waaien. Het gevolg is dat iedereen weer naar binnen gaat, of dat er steeds moet worden omgekleed.  Gelukkig zijn er allerlei oplossingen om beter van de tuin te kunnen genieten.  Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt graag om de beste oplossing te vinden voor iedere tuin.

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

De luifel, eenvoudig maar doeltreffend

De eenvoudigste zonwering in de tuin is misschien wel de luifel. Een luifel kan geplaatst worden tegen de gevel van het huis, bijvoorbeeld bij openslaande deuren, zodat binnen en buiten in elkaar  overlopen, maar kan ook tegen een schutting worden geplaatst of tegen een blinde muur van een garage of schuur. Op deze manier kunt u veel langer buiten zitten. Zonweringsbedrijf Zoetermeer kan luifels leveren in allerlei soorten en maten. Kiest u voor onderhoudsvriendelijk aluminium, of wilt u toch liever hout, het kan allemaal. Wanneer er voor een luifel wordt gekozen van (plexi)glas of doorzichtig kunststof voor zonwering in de tuin, raden we een zonnescherm aan. Deze kan aan de onderkant of bovenop geplaatst worden. Vaak kiezen mensen in dit geval voor elektrische bediening. Wilt u hier meer over weten? Zonweringsbedrijf Zoetermeer zet alles op een rijtje, zodat de beste keuze gemaakt kan worden. Wist u trouwens dat we ook reparaties aan zonwering kunnen verzorgen? Er is soms meer mogelijk dan u denkt. Voor allerlei soorten zonwering in de tuin en reparaties aan zonwering, horren en doek neem u contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

Er zijn tegenwoordig knikarmschermen die windkracht 6 aankunnen.

Knikarmscherm mooie oplossing voor kleine tuin

 

Vindt u een vaste luifel niet passen in de tuin, dan kan een knikarmscherm bijna hetzelfde comfort bieden. Door de knikarm kan het scherm een vrij groot terras overkappen, en geeft het meteen schaduw op ramen en deuren. Er zijn tegenwoordig knikarmschermen die windkracht 6 aankunnen, zodat u niet bang hoeft te zijn voor een beetje wind. Het voordeel van een knikarmscherm is dat deze in de winter netjes opgeborgen is in de cassette.

In het vroege voorjaar kunt u vaak al op de veranda zitten, maar ook in de herfst kunt u nog lang genieten van het buitenleven.

De veranda als zomerverblijf

De veranda is een luxueuze vorm van zonwering in de tuin. Het is bijna een tuinkamer te noemen. Op de veranda laat u gewoon alle tuinmeubilair staan en kunt u bijvoorbeeld een tuinkeuken plaatsen. In de zomer woont u gewoon “buiten”. Bij grote hitte gebruikt u zonneschermen op of onder het dak en de zijwanden. In het vroege voorjaar kunt u vaak al op de veranda zitten, maar ook in de herfst kunt u nog lang genieten van het buitenleven. Zonweringsbedrijf Zoetermeer is een topleverancier van veranda’s met een goede kwaliteit-prijs verhouding. Kwaliteit verdient zich altijd terug, goedkope veranda’s geven nogal eens problemen in de winter met sneeuw of zijn minder stormvast.

Veranda ook in de winter te gebruiken

Het gebeurt steeds vaker dat er winterbarbecues worden gehouden; met een terraskachel kan dit prima op een veranda. Er kunnen extra wanden worden geplaatst om de kou buiten te houden. Eigenlijk zou u gewoon eens een afspraak moeten maken met Zonweringsbedrijf Zoetermeer om alle mogelijkheden te bekijken. En, een moeilijke tuin? Wij zoeken een oplossing voor alle problemen.

Contact opnemen

Bent u van plan om een zonwering te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over zonwering in de tuin?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button