Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Zonwering markiezen

09 apr Zonwering markiezen

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is gespecialiseerd in het plaatsen van diverse soorten zonwering. Op deze pagina geeft Zonweringsbedrijf Zoetermeer u graag meer informatie over zonwering markiezen.

Zonwering markiezen zijn een uitstekende vorm van zonwering. Markiezen zijn kapvormige schermen met dichte zijkanten. Ze bieden bij iedere stand van de zon beschutting tegen de zonnestralen en de warmte die daarbij vrijkomt. Het is een charmante vorm van zonwering want markiezen zijn een pracht voor het oog. Daarnaast bieden zonwering markiezen nog meer voordelen en zijn ze een goede keuze waar andere vormen van zonwering niet goed mogelijk zijn. Zo is het mogelijk om onder markiezen door te lopen. Grenst uw pand direct aan de stoep dan is het heel handig om te kiezen voor markiezen. U houdt de zon en warmte tegen én wandelaars kunnen onder de markiezen doorlopen.

 

Markiezen zijn erg mooi om te zien en vergroten de uitstraling van uw pand. Veel bedrijven en kantoren kiezen dan ook voor zonwering markiezen. Markiezen passen bij moderne bouw maar ook bij de traditionele bouw.

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonweringen, voor informatie en advies over aanschaf van een zonwering en voor reparaties aan zonweringen. Kom gerust eens langs in de showroom in Zoetermeer.

Zonwering markiezen bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kunt u terecht voor alle soorten zonwering; zowel voor binnen als voor buiten. De markiezen uit ons assortiment zorgen voor een exclusieve en nostalgische uitstraling van uw pand en zijn verkrijgbaar in tal van soorten, maten en uitvoeringen. Wij leveren kwaliteit en behoren met onze producten en assortiment bij de beste zonweringsbedrijven van Nederland. De standaard markies van Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft een uitval die in hoogte op de gevel gelijk is aan de uitval.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder meer het petmodel markies. Deze zonwering markiezen hebben een oplopende vorm waardoor ze een relatief korte uitval hebben maar toch genoeg uitval om de zon van het glas te houden. Deze markiezen hebben een hogere doorloophoogte hetgeen goed van pas komt bij bijvoorbeeld winkelpanden en restaurants.

Wij leveren kwaliteit en behoren met onze producten en assortiment bij de beste zonweringsbedrijven van Nederland.

Vele soorten en kleuren markiezen

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert zoals gezegd allerlei soorten markiezen. Zo zijn er ook klapmodel markiezen verkrijgbaar: een type markies waarbij maximaal 50 tot 80 cm meer uitval kan worden gecreëerd dan de hoogte van de gevel. Voordeel: met markiezen met 100 cm uitval kan met het klapmodel markies een uitval van 150 cm worden gerealiseerd terwijl u toch een markies heeft hangen die slechts 100 cm hoog is.
De markiezen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn standaard uitgevoerd met een hardhouten overkapping maar u kunt ook kiezen voor een aluminium of een vol kunststofoverkapping.
Aluminium markiezen zijn over het algemeen wel wat duurder dan de standaard houten overkappingen maar hebben daarentegen wel minder onderhoud nodig.

De markiezen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn standaard uitgevoerd met een hardhouten overkapping maar u kunt ook kiezen voor een aluminium of een vol kunststofoverkapping.

Kom eens langs

Wilt u advies en informatie over markiezen of over andere soorten zonwering? Kom eens langs in onze showroom in Zoetermeer. Wij geven u graag advies over zonwering markiezen en onze andere zonweringsproducten waaronder uitvalschermen, knikarmschermen of rolluiken. Ook voor alle soorten binnen zonwering zoals lamellen, rolgordijnen en vouwgordijnen bent u bij ons aan het goede adres. Ook een serre, veranda of carport kunnen wij leveren inclusief de benodigde zonwering. Zonweringsbedrijf Zoetermeer komt ook bij u langs voor informatie en advies op maat. Wij bekijken dan direct samen met u de woning en bespreken uw wensen en de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen

Bent u van plan om een zonwering markiezen te laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder! Of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot de soorten zonweringen en prijzen van zonweringen?

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over zonwering markiezen?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button