Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Zonwering schoonmaken

18 dec Zonwering schoonmaken

Hoe maak je een zonwering schoon? Welke schoonmaakmiddelen kun je het beste gebruiken en zijn er ook schoonmaakmiddelen die je niet mag gebruiken als je zonwering wilt schoonmaken? Zonweringsbedrijf Zoetermeer is dé specialist op het gebied van een zonweringen binnen en buiten en u kunt bij ons terecht met al uw vragen over een zonwering schoonmaken.

Navigeer via onderstaand menu snel verder op de pagina.

 

Sommige mensen willen graag hun zonwering laten schoonmaken en er zijn bedrijven die het schoonmaken van zonwering aanbieden. Echter het schoonmaken van zonwering wordt door de meeste mensen zelf gedaan. Bel ons gerust als u advies nodig heeft over zonwering schoonmaken zodat u kunt genieten van een schoon en fris uitvalscherm of ander scherm.

Hoe maakt u een zonwering schoon

 

Het beste kunt u minimaal één keer per jaar de buitenzonwering schoonmaken. Hiermee voorkomt u onnodige slijtage van de cassette een andere garnituren van de buitenzonwering en ook een schoonmaakbeurt van het doek komt de levensduur ervan ten goede. Het doek moet natuurlijk met enige zorg worden schoongemaakt. U kunt daarvoor niet zomaar allerlei schoonmaakmiddel gebruiken omdat dan de coating wordt aangetast. In het ergste geval zal de coating van het doek afgaan zodat het doek niet meer regenbestendig is. Eigenlijk kunt u het doek van buitenzonwering het beste schoonmaken met simpele groene zeep. Groene zeep verwijdert prima alle vuil en tast het doek en de coating niet aan. De cassette en ander garnituur van buitenzonwering kunt u schoonmaken met autowas en carpolish. Na een dergelijke schoonmaakbeurt heeft u een glimmende buitenzonwering die weer een jaartje mee kan.

Het beste kunt u minimaal één keer per jaar de buitenzonwering schoonmaken.

Zonwering reparaties

 

Merkt u dat uw zonwering (bijvoorbeeld uw zonwering screen) niet meer goed functioneert of is het doek niet meer in orde dan kunt u contact opnemen met Zonweringsbedrijf Zoetermeer voor reparatie. Wij repareren alle soorten zonwering en hebben de meeste artikelen op voorraad zodat wij u snel kunnen helpen. Hangt uw zonnescherm uit en wordt er regen of wind verwacht dan kunnen wij meestal binnen één dag ter plekke zijn om uw scherm te repareren.

Bel ons gerust als u advies nodig heeft over zonwering schoonmaken zodat u kunt genieten van een schoon en fris uitvalscherm of ander scherm.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

 

Om reparaties te voorkomen kunt u bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt afspreken. Wij bieden al een onderhoudsbeurt voor de buitenzonwering vanaf €85 (prijzen 2017). Tot de onderhoudsbeurt behoren onder meer het smeren en afstellen van de buitenzonwering en het in kaart brengen van eventueel benodigde reparaties. Heeft u een nieuw doek nodig, dan verzorgen wij dit graag en natuurlijk maken wij de cassette en andere garnituur goed schoon zodat u na aanschaf van een nieuw doek weer een buitenzonwering heeft die er helemaal als nieuw uitziet.

Contact opnemen

Zonweringsbedrijf Zoetermeer biedt u een zeer uitgebreide keuze uit allerlei buiten zonwering maar ook voor zonwering binnen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over schoonmaken van zonwering of over het repareren ervan of wilt u zonwering aanschaffen? Kom eens kijken in onze showroom en ontdek hoeveel mogelijkheden er zijn op het gebied van zonwering. Wij informeren en adviseren u graag over alle aspecten van zonwering en natuurlijk komen wij ook bij u thuis om uw wensen op het gebied van zonwering te bespreken.

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over een zonweringen schoonmaken?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button