Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Zonwering terras

05 jan Zonwering terras

Wilt u in de tuin kunnen genieten, ook als het warm en zonnig is, dan is een zonwering voor uw terras een prima oplossing. Zonwering in de tuin kunt u op verschillende manieren laten aanbrengen. U kunt kiezen voor een uitvalscherm zoals een knikarmscherm aan het raam. Deze oplossing geeft u zowel binnen als buiten voordelen. Het blijft binnen lekker koel en u kunt op het terras onder het scherm zitten. U kunt onder een uitvalscherm ook buiten blijven tijdens een licht verkoelend regenbuitje maar als het flink gaat regenen en/of waaien dan dient u het scherm omhoog te halen. Een zonwering voor uw terras of tuin kan ook worden aangebracht met behulp van een pergola of een terrasoverkapping. Zonweringsbedrijf Zoetermeer beschikt over alle mogelijkheden als het gaat om zonwering binnen en buiten en kan u adviseren en informeren over de beste mogelijkheden op het gebied van terras-zonwering.

Wij komen aan huis om u te informeren en kunnen ter plekke kijken wat voor u de beste optie is, maar u kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom. In de showroom staan de verschillende mogelijkheden voor zonwering- en dus ook voor terras zonwering- opgesteld, zodat u met eigen ogen kunt zien welke soort zonwering het beste bij uw smaak en wensen past.

Kiezen voor een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een klein stukje achter in de tuin overkappen zodat u beschikt over een schaduwrijk plekje waar u kunt genieten van een maaltijd, een glaasje wijn of een boek kunt lezen. U kunt ook een terrasoverkapping over de hele breedte van de woning laten aanbrengen in de vorm van een vast dak. En dergelijke terrasoverkapping wordt meestal gecombineerd met een serre met schuifpui of met een houten veranda. Er zijn permanente terrasoverkappingen en terrasoverkappingen die u alleen ’s zomers neerzet. Een terras overkapping kan aan alle kanten open zijn maar ook gesloten aan één of meer zijden. Wilt u eens overleggen met iemand die verstand heeft van zonwering terras en tuin neem dan gerust contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Wij informeren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden en prijsstellingen.

Wij komen aan huis om u te informeren en kunnen ter plekke kijken wat voor u de beste optie is.

Zonwering terras en uitvalschermen

 

Zoals hiervoor al gezegd, biedt een uitvalscherm voordelen voor zowel buiten als binnen. Met het uitvalscherm houdt u de zon buiten en blijft het binnen aangenaam koel, ook als het zomers warm is. U heeft geen last van invallend zonlicht. Tegelijkertijd kunt u buiten in de tuin genieten van een terrasoverkapping in de vorm van het uitvalscherm. U kunt dan buiten uit de zon zitten en zelfs tijdens een licht regenbuitje genieten van het afkoelende effect.

In onze showroom staan de verschillende mogelijkheden voor zonwering- en dus ook voor terras zonwering- opgesteld.

Gevarieerd aanbod bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod binnen-zonweringen als buiten-zonweringen. U kunt bij ons terecht voor een zonwering terras en tuin in de vorm van een pergola, terrasoverkapping of uitvalscherm maar ook voor allerlei andere soorten zonwering. Denk aan rolluiken die tevens inbraak werend zijn of aan screens die goed kunnen worden ingezet op plekken waar een gewoon scherm niet kan worden aangebracht. Ook voor zonwering binnen kiest u bij ons uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en horren.

Contact opnemen

Wanneer u overweegt een zonwering voor uw terras te laten plaatsen, neem dan contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Wij zijn de specialist in binnen- en buitenzonweringen!

Bel Zonweringsbedrijf Zoetermeer

Vragen of opmerkingen over zonweringen voor terrassen?

Neem contact op met Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijf

  Gevonden via (verplicht)

  Uw bericht  Call Now Button