Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
 

Markies Gouda

Markies Gouda

 

In Gouda is een markies aan de woning vaak een goede keuze. In kleine straatjes behoudt u met een markies toch de doorloophoogte aan de straat terwijl u het zonlicht van alle kanten buiten houdt. Door de nostalgische uitstraling van Markiezen passen deze erg goed bij oudere panden maar ook moderne woningen zijn geschikt voor het plaatsen van markiezen. Markiezen zorgen voor een exclusieve uitstraling en houden zonlicht prima tegen. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kiest u uit verschillende soorten markiezen voor uw woning in Gouda en wij adviseren u graag bij uw keuze. Wij bedienen een wijde regio van Zoetermeer waaronder ook Gouda en omgeving.

 

Markiezen in Gouda plaatsen

 

10439410_609918019103350_5823267773991619955_nU kunt bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kiezen uit allerlei uitvoeringen en kleuren van de markies. Daarnaast kiest u uit het soort kast en de soort bediening en eventuele extra’s voor wat betreft de afwerking van de markies. De bediening bij een markies is standaard handmatig met behulp van een koord en katrollen maar ook elektrische bediening met een afstandsbediening of een schakelaar behoort tot de mogelijkheden. De standaarduitvoering van de markies is met een houten kast maar kunststof kasten en kasten van roestvrijstaal kunt u ook aanschaffen bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Alle soorten markiezen worden ook in Gouda geleverd.

 

Zonwering zoals markiezen en andere producten

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van zonwering. Buiten zonwering zoals markiezen en knikarmschermen en een groot gevarieerd aanbod binnen zonwering zoals jaloezieen, vouwgordijnen, rolgordijnen en shutters. Verder kunt u bij ons onder meer terecht voor een carport, een serre, een pergola of voor terrasschermen. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor markiezen in Gouda of andere zonwering zoals knikarmschermen of rolluiken.

 

Wilt u meer weten over een knikarmscherm?

 

Voor meer informatie over knikarmschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 8222391 of mail naar zonweringsbedrijfzoetermeer@gmail.com.

Call Now Button