Markies Leiden

Markies Leiden

 

In Leiden is een markies aan de woning vaak een goede keuze. In kleine straatjes behoudt u met een markies toch de doorloophoogte op de stoep terwijl u het zonlicht van alle kanten buiten houdt. Door de nostalgische uitstraling van markiezen passen deze erg goed bij oudere panden. Markiezen zorgen voor een exclusieve uitstraling en houden zonlicht prima tegen. Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kiest u uit verschillende soorten markiezen voor uw woning in Delft en wij adviseren u graag bij uw keuze. Wij bedienen een wijde regio van Zoetermeer waaronder ook Delft en omgeving.

 

Markiezen in Delft plaatsen

 

U kunt bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer kiezen uit allerlei uitvoeringen en kleuren markiezen. Daarnaast kiest u uit het soort kast en de soort bediening en eventuele extra’s voor wat betreft de afwerking van de markies. De bediening bij een markies is standaard handmatig met behulp van een koord en katrollen maar ook elektrische bediening met een afstandsbediening of een schakelaar behoort tot de mogelijkheden. De standaarduitvoering van de markies is met een houten kast maar kunststof kasten en kasten van roestvrijstaal kunt u ook aanschaffen bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Alle soorten markiezen worden ook in Delft geleverd. Laat u door ons adviseren tijdens een persoonlijk gesprek of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

 

Zonwering zoals markiezen en andere mogelijkheden

 

10439410_609918019103350_5823267773991619955_nZonweringsbedrijf Zoetermeer heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment op het gebied van zonwering. Buiten zonwering zoals markiezen, knikarmschermen en uitvalschermen en een groot gevarieerd aanbod binnen zonwering zoals jaloezieen, vouwgordijnen, rolgordijnen en shutters. Verder kunt u bij ons onder meer ook terecht voor een carport, een serre, een pergola of voor terrasschermen. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor markiezen in Delft of andere zonwering zoals knikarmschermen of rolluiken.

 

Wilt u meer weten over een knikarmscherm?

 

Voor meer informatie over knikarmschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 8222391 of mail naar zonweringsbedrijfzoetermeer@gmail.com.

Call Now Button