Markies Wassenaar

Markies Wassenaar

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is dé specialist voor de regio Zoetermeer en levert ook zonweringsproducten in Wassenaar. Wij leveren zowel buiten als binnen zonwering en tal van andere producten zoals terrasoverkappingen, carports of een serre voor uw woning in Wassenaar. Op het gebied van buitenzonwering heeft u een uitgebreide keus uit verschillende mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is de markies, een uitrolscherm dat een nostalgische en exclusieve uitstraling geeft aan uw woning in Wassenaar.

 

De perfecte markies kiezen

 

10439410_609918019103350_5823267773991619955_nAls u besluit tot de aanschaf van markiezen voor uw woning in Wassenaar dan komen verschillende vragen op u af. Welke kleur markiezen kiest u en wilt u een specifieke afwerking? Wilt u de markiezen elektrisch kunnen bedienen met een afstandsbediening of schakelaar of kiest u voor de standaarduitvoering met een koord en katrollen? Er zijn verschillen types van de markies en wij adviseren u graag bij uw keuze. Tenslotte is ook de keuze van de overkapping van belang. Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert markiezen standaard met een houten overkapping maar ook kunststof of roestvrijstalen overkappingen behoren tot de mogelijkheden.

 

Markiezen en andere zonwering voor buiten en binnen

 

Elk soort zonwering heeft bepaalde voordelen. Een markies heeft als voordeel dat ook aan de zijkanten de zon wordt tegenhouden waardoor u geen hinderlijke zonnestralen van de zijkant meer in de woning krijgt. Uw woning in Wassenaar straalt met markiezen exclusiviteit uit. Andere mogelijkheden bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn onder andere uitvalschermen, knikarmschermen of rolluiken. Ook voor binnen zonwering bent u bij ons aan het goede adres en heeft u een ruime keuze uit onder meer jaloezieen, vouwgordijnen en shutters.

 

Wilt u meer weten over een knikarmscherm?

 

Voor meer informatie over knikarmschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 8222391 of mail naar zonweringsbedrijfzoetermeer@gmail.com.

Call Now Button