Markies Zoeterwoude

Markies Zoeterwoude

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer is dé specialist voor de regio Zoetermeer en levert ook in Zoeterwoude. Wij leveren zowel binnen als buiten zonwering en tal van andere producten zoals overkappingen, carports of een serre voor uw woning in Zoeterwoude. Op het gebied van buitenzonwering heeft u een ruime keus uit verschillende mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is de markies, een uitrolscherm dat een nostalgische en exclusieve uitstraling geeft aan de woning. Een markies is zowel geschikt voor een traditioneel gebouw als voor een modern gebouw en door de juiste materialen en kleuren te kiezen geeft u uw woning in Zoeterwoude met markiezen een geweldige uitstraling.

 

De perfecte markies

 

10439410_609918019103350_5823267773991619955_nAls u besluit tot de aanschaf van markiezen voor de woning in Zoeterwoude dan komen verschillende vragen op u af. Welke stof en kleur kiest u? Wilt u de markiezen elektrisch kunnen bedienen met een schakelaar of met een afstandsbediening of kiest u voor de standaarduitvoering met koord? Er zijn verschillen types van de markies en wij adviseren u graag bij uw keuze. Tenslotte is ook de keuze van de overkapping van belang. Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert markiezen standaard met houten overkapping maar ook kunststof of roestvrijstalen overkappingen behoren tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

 

Markiezen en andere zonwering

 

Elk soort zonwering heeft voordelen. Een markies heeft als voordeel dat ook de zijkanten de zon tegenhouden waardoor u geen hinderlijke zonnestralen van de zijkant meer in de woning krijgt. Uw woning in Zoeterwoude straalt met markiezen exclusiviteit uit. Andere mogelijkheden bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn onder andere uitvalschermen, knikarmschermen of rolluiken. Ook voor binnen zonwering bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u meer weten over een knikarmscherm?

 

Voor meer informatie over knikarmschermen van Zonweringsbedrijf Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op. Bel direct naar 079 8222391 of mail naar zonweringsbedrijfzoetermeer@gmail.com.

Call Now Button