Zonwering prijzen

Zonweringsbedrijf Zoetermeer VOF biedt professionele oplossingen voor al uw wensen rond zonwering. Met 26 jaar ervaring in installatie en reparatie van zonwering in de provincie Zuid-Holland kunnen we u in detail adviseren. Wij geloven in kwalitatief hoogstaand materiaal in plaats van de laagste zonwering prijzen. Op de lange termijn zult het plezier ervaren van deze investering in combinatie met vakkundige installatie en advies.

 

Klassieke buitenzonwering

 

Zonwering van uw huis bestaat uit twee belangrijke varianten: binnen- en buitenshuis. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zonwering bieden in allerlei soorten en maten. Vanzelfsprekend beschikken we over de klassieke uitvalschermen, markiezen en knikarmschermen die ramen tegen de zon afschermen, maar ook voor terrassen hebben wij verschillende oplossingen die uw zomers geriefelijk zullen maken.

 

Niet alleen de zon vraagt echter om afwering; de klassieke zonwering is het rolluik dat een aantal bijkomende voordelen kent. Een rolluik bezit ook een isolerende werking en is een van de effectieve middelen om uw ramen tegen inbrekers te beveiligen. Rolluiken zijn in verschillende diktes verkrijgbaar en kunnen met de hand of elektrisch worden bediend. Veilige zonwering prijzen kunt u naast elk advies aanvragen op onze website.

 

Nieuwe buitenzonwering

 

De zipscreen is een nieuwe manier om uw ramen af te sluiten met een doek dat meestal elektrisch wordt bestuurd. Het zipscreen kent als voordeel dat het beweegt in een geleider en dus niet klappert onder invloed van de wind. Bovendien is het een betrouwbaar insectwerend alternatief voor de klassieke hor. Zipscreens zijn sterk en dankzij een PVC-coating nemen ze geen vuil op. Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert zipscreens van diverse fabrikanten waarbij de kasten in een aantal standaardkleuren verkrijgbaar zijn. Naast zipscreens bieden we ook conventionele screens aan die steeds populairder worden in woonhuizen omdat de doeken er netjes en verzorgd uitzien. Screens filteren tussen 70% en 80% van het zonlicht en hebben het unieke voordeel dat u naar buiten kunt kijken terwijl het zicht voor de buitenstaander onmogelijk wordt gemaakt. Alle buitenzonnewering die door Zonweringsbedrijf Zoetermeer wordt geleverd heeft een garantie van minsten twee jaar, met uitzondering van de schermen van Bustor waar vijf jaar garantie op zit. Voor meer informatie over de mogelijkheden en zonwering prijzen kunt ons altijd bellen of mailen.

 

Binnenzonwering

 

Binnenzonwering is verkrijgbaar in diverse soorten die allen op een smaakvolle manier de zon weren. Daarnaast neemt binnenzonwering de functie van gordijnen over. Als alternatief voor klassieke gordijnen bieden wij rolgordijnen en vouwgordijnen in een groot aantal kleuren en stoffen. Lamellen zijn een zeer stijlvolle oplossing van verticale zonwering. De panelen kunnen van stof, kunststof en aluminium worden gemaakt. Jaloezieën zijn de klassieke horizontale oplossing van binnenzonwering die geleverd worden in aluminium, hout en bamboe. Vanzelfsprekend beschikken we over stalen van alle kleuren zodat u thuis rustig de kleur kunt uitkiezen die het beste bij uw interieur past. Bij ons gaan zonwering prijzen hand in hand met kwaliteit waardoor wij een garantie van twee jaar geven op binnenzonwering.

 

Veranda en horren

 

Naast specifieke oplossingen voor zonwering biedt Zonwergingzoetermeer nog meer gerelateerde producten en installaties. Het plaatsen van veranda’s is een van onze specialiteiten. Veranda’s kunnen in allerlei maten worden gemonteerd en met gebruik van diverse onderhoudsvrije zonweringen of glas. De garantie op een door ons geleverde veranda bedraagt vijf jaar. Daarnaast leveren wij ook horren voor ramen en deuren in elke maat. Horren zijn door het groeiende aantal insecten in Nederland steeds meer een noodzaak. Dankzij een goed geplaatste hor is het bovendien eenvoudig om uw huis te ventileren. Wij bieden een groot assortiment horren in diverse prijsklassen die gebruik maken van verschillende technieken. Graag bieden wij u advies voor de beste oplossing voor uw woonsituatie. Vraag zonwering prijzen aan, telefonisch via 079 8222391 of via ons formulier op onze contactpagina.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button