Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Rolgordijnen op maat

rolgordijnRolgordijnen op maat zijn een van de meest voorkomende vorm van binnenzonwering. Dit om rede dat er een hoop verschillende types en uitvoeringen zijn. Denk hierbij aan rolgordijnen op maat met schulprandjes, roedes onderin de stof of tournekets geslagen in de stof onderin.

 

Of denk eens aan rolgordijnen op maat voor dakramen of met een stofopsluiting aan de zijkanten om lichtkieren weg te nemen.

 

Er is een diversiteit aan kleuren mogelijk en Rolgordijnen op maat zijn in te delen in 2 soorten stof. Stof die lichtdoorlatend is of verduisterende stof. De laatste wordt vaak gebruikt in slaapkamers om het goed donker te maken.

 

Verschillende typen rolgordijnen op maat

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert ook rolgordijnen op maat voor Velux dakramen en lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze worden vaak gebruikt in woonkamers en keukens.
Daarnaast is er een type rolgordijn waar 2 stoffen voor elkaar langs lopen (prestige rolgordijnen) met een horizontale streepweving, zodat je nog meer kan spelen met licht.
Rolgordijnen kan je op twee manieren bedienen. Enerzijds met een motor, zodat deze op afstand bediend kunnen worden. Anderzijds met een kettingbediening.

 

Meer informatie rolgordijnen op maat

 

Wilt u meer weten over rolgordijnen op maat of andere binnenzonwering die Zonweringsbedrijf Zoetermeer voor u kan leveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

rolgordijnenrolgordijn van binnen

rolgordijn op maat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook: Zonwering Rotterdam | Zonwering Voorburg

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button