Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 42 beoordelingen

Carport

CarportNaast diverse binnen en buitenzonwering levert Zonweringsbedrijf diverse soorten carports. Een carport is praktische oplossing voor iedere autobezitter met voordelen in elk seizoen.

 

In de herfst wordt u nooit meer gehinderd door neerslag. U kunt altijd droog in en uit uw auto stappen en kunt u uw bagage droog in en uit laden. In de winter hoeft u niet uw autoruiten te krabben of uw auto sneeuwvrij te maken. In de lente en zomer beschermt de carport uw auto tegen fel zonlicht, warmte en uitwerpselen van vogels.

 

Soorten carports

 

Een carport is er in vele soorten en maten. Wij leveren:

  • Enkele of dubbele carports
  • Aanbouw carports
  • Carports met puntdak of boogdak

 

Verschillende materialen carports

 

Carports worden van verschillende materialen gemaakt. U kunt kiezen voor een houten carport of een aluminium carport. Zonweringsbedrijf Zoetermeer plaatst  aluminium carports van het merk Boog. Hierbij is het frame van aluminium en het dak van glas.

 

Maatwerk

 

Wij leveren geen standaard pakketten carports, maar komen altijd eerst bij uw langs om alles op te meten en uw wensen te bespreken. De afmetingen geven wij door aan onze leverancier. Zo voorkomen wij dat de carport niet past tussen bijvoorbeeld twee muren.

 

Wilt u meer voorbeelden bekijken van carports? Bekijk dan de fotos Zonweringsbedrijf Zoetermeer.

 

Een multifunctionele overkapping

 

Een carport is naast het stallen van uw auto voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tuinspullen er onder opslaan, het gebruiken als fietsenstalling en als het zomers regent en wilt toch buiten zitten kunt u het gebruiken als veranda.

 

Meer informatie carport

 

Heeft u interesse in een carport van Zonweringsbedrijf Zoetermeer of wilt u graag meer informatie ontvangen over een carport?

 

Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in op de contactpagina of bel ons op 079 822 2391. Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button