Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
 

Tuinkamer

De tuinkamer is eigenlijk hetzelfde als een veranda. Het is de schakel tussen het buiten binnen gevoel. Een tuinkamer geeft het voordeel dat u de seizoenen langer maakt en meer kunt profiteren van het buiten gevoel. Tuinkamers zijn over het algemeen iets meer gesloten dan alleen een veranda. Bij een veranda van Zonweringsbedrijf Zoetermeer zijn deze standaard open en heeft u het meest het open gevoel. Tuinkamers daar in tegen zijn vaak voorzien van glazenwanden of puien of zipscreens. Een tuinkamer met glazen wanden geeft het meest een open gevoel omdat hierbij geen hinderlijke sponningen in de weg zitten die het uitzicht kunnen belemmeren.

 

 

tuinkamer

Voordelen van een Tuinkamer

 

Nog een van de vele voordelen van een tuinkamer is dat uw kussens van het buiten meubilair er niet meer af hoeven omdat deze altijd droog onder het dak zullen liggen. Zo bespaart u dus ook extra ruimte die u normaal nodig heeft om alle kussens op te bergen. Vaak wordt er in een tuinkamer een verwarming geplaatst om de kou in het voor en het najaar te verdrijven. Je kan een tuinkamer zowel met gas als met elektrische kachels verwarmen. Let er wel op dat een tuinkamer geen serre is dus een open verbinding met de woonkamer is niet aan te raden omdat de profielen en het veiligheidsglas van de tuinkamer niet geïsoleerd zijn. Dit geeft dan namelijk condensvorming aan het dak en het zal dus lijken alsof het binnen regent.

 

Advies

 

Daarom adviseren wij van Zonweringsbedrijf Zoetermeer ook altijd om er wel een verwarming in te hangen of te zetten maar hierbij dan wel voldoende te ventileren zodat er weinig tot geen condensvorming optreed. Op die manier maakt u van uw tuinkamer een behaaglijk plekje waar u zich prima op uw gemak zult voelen en heerlijk kan genieten van uw mooie tuin en hierbij het ultieme buiten gevoel in uw tuinkamer zult beleven.
tuinkamer van de voorkanttuinkamer van de zijkant

 

In de zomer

 

Ook in de zomer is de tuinkamer een aanwinst want, denkt u maar eens aan de warme dagen waarbij er plots een bui kan vallen en iedereen genoodzaakt is om naar binnen te gaan. Met een tuinkamer van Zonweringsbedrijf Zoetermeer behoort dit tot het verleden. Want u kunt heerlijk blijven genieten van de zwoele buitentemperatuur terwijl de buren naar binnen moeten vluchten. De tuinkamer van Zonweringsbedrijf Zoetermeer is ook uit te rusten met vele extra’s. Denkt u maar eens aan ledspots in moderne RVS houders. Welke u natuurlijk ook kunt dimmen tot een sfeerverlichting.

 

Verschillende Kleuren

 

Nog een van de vele opties is de zonwering die u in diverse kleuren kunt krijgen en een kleur doek naar keuze uit de ruime collectie van Zonweringsbedrijf Zoetermeer. U kunt kiezen voor een zonweringsysteem in de tuinkamer. Dus onder het glas met als voordeel dat het doek dus erg mooi blijft. Of u kunt kiezen voor een zonwering op de tuinkamer met als voordeel dat de tuinkamer zomers koeler blijft omdat de zon het glas niet bereikt. Beide systemen zijn elektrisch uitgerust en kunnen bedient worden door middel van een schakelaar of afstandsbediening. Zo ziet u dat een tuinkamer een sieraad voor uw huis is en dus ook een meerwaarde voor uw woning zal zijn. Twijfel dus niet en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer en laat u vakkundig adviseren.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button