Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
 

Veranda Zonwering

Verkoeling

Veranda zonwering van Zonweringsbedrijf Zoetermeer geeft verkoeling in uw veranda of tuinkamer. Wij hebben 2 soorten veranda zonwering. De veranda zonwering voor onder het glas en een veranda zonwering voor op het glas. Bij de veranda zonwering onder het glazendak blijft het doek langer mooi omdat deze beschermt wordt door het veiligheidsglas dat erboven zit. Het nadeel van veranda zonwering eronder is dat de warmte minder goed weg kan dus blijft de veranda langer warm. De veranda zonwering die op de veranda geplaatst wordt geeft een betere verkoeling omdat de wind de warmte die zich ophoopt tussen de veranda zonwering en de veranda beter kan afvoeren. Het nadeel van de veranda zonwering op de veranda is dat deze wel sneller vies kan worden dan de veranda zonwering eronder.

Onze 2 types

Beide type verandazonwering werken met een opspan systeem. Dit wil zegen dat het doek van de veranda zonwering naar buiten wordt getrokken door band of koord als de veranda zonwering gebruikt wordt. Beide type veranda zonwering kunnen dan dus ook alleen met een motor bediend worden. In deze aansturing voor de veranda zonwering is er wel de keuze voor een schakelaar of een draadloze afstandsbediening. De veranda zonwering is uit te voeren met elk type zonweringstof en de cassette van de veranda zonwering is in elke kleur te moffelen. Dit geldt voor zowel de veranda zonwering er onder als voor de veranda zonwering erop.

Goedkopere veranda zonwering

Dus bent u geïnteresseerd in de verkoeling die een veranda zonwering kan leveren, dan bent u bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer aan het juiste adres. Wij leveren alleen A merken veranda zonwering waar u een hele tijd plezier van heeft. Ook voor de montage van veranda zonwering bent u beslist aan het juist adres bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak voor het inmeten van een veranda zonwering, want uiteindelijk bent u bij ons toch altijd goedkoper uit.

 

Wilt u meer informatie over veranda zonwering, neem dan contact op.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button