Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Zonwering Bleiswijk

Zonwering in Bleiswijk en omgeving

 

Bent u opzoek naar een zonweringsspecialist in Bleiswijk en omgeving? Zonweringsbedrijf Zoetermeer is een ervaren zonweringsonderneming die vanuit de regio Zoetermeer werkzaam is in diverse omliggende steden zoals Delft, Den Haag, Schiedam, Rotterdam en Voorburg.

 

Wij hebben inmiddels meer dan 26 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Het is onze streven om steeds weer op professionele wijze kwalitatieve zonweringen te plaatsen, waarbij wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierbij werken wij uitsluitend met gereedschappen en producten van de hoogste kwaliteit, zodat u op de langere termijn eventuele onderhoudskosten zal gaan besparen. Wij komen graag bij u langs wanneer u interesse heeft in het plaatsen van een zonwering. Delft is een stad waarin wij verschillende mooie zonweringen hebben geplaatst. Neem direct contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw zonwering in Delft.

 

Binnenzonweringen

 

Wij leveren en plaatsen diverse soorten zonweringen. Denk hierbij aan:

 

Voorkomen het verlies van kwaliteit van uw meubels door fel zonlicht. Een binnenzonwering houdt gemakkelijk de lichtstralen buiten uw huis. Jaloezieën geven u de mogelijkheid om op een gemakkelijke wijze de hoeveelheid inval van het licht en warmte te controleren. Uiteraard is het ook mogelijk om een shutter aan te schaffen. Het grote verschil hiervan is dat de shutter als een luik zijwaarts geopend kan worden. Jaloezieën daarentegen dienen opgetrokken te worden zoals dit tevens het geval is bij rolgordijnen.

 

Buitenzonweringen

 

 

Tevens plaatsen wij knikarmschermen op een functionele wijze, zodat een fraaie afscherming gecreëerd wordt tegen zonnestralen, warmte en neerslag zoals regen. Voor een knikarmscherm op maat kunt u direct contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever een klassiekere uitstraling? Dan adviseren wij u om markiezen te laten plaatsen. Heeft u een tuin? Wellicht is een pergola een optie om uw tuin op te frissen! Een pergola is in feite een constructie waarbij gebruik wordt gemaakt van vier pilaren waarboven een doek wordt gespannen om zonnestralen en lichte neerslag tegen te gaan.

 

Garantie en zonweringen

 

Na slechts een levertijd van 3 tot 5 weken, afhankelijk van het seizoen, plaatsen wij uw zonwering. Delft en omgeving is jarenlang ons werkgebied en vanuit onze vestigingsplaats zijn wij snel ter plaatse. Of het nu gaat om de zonweringmontage of slechts de levering van uw buiten- of binnenzonwering. De fabrieksgarantie van onze zonwering bedraagt ruim twee tot vijf jaar. Dit is afhankelijk van het type zonwering dat u besteld.

 

Offerte zonwering Bleiswijk

 

Wilt u meer informatie hebben over het plaatsen van een zonwering in Bleiswijk? Neem dan direct contact op via ons telefoonnummer 079 – 822 2391 of vraag direct een offerte aan via ons offerte-formulier.

Wilt u meer weten of een offerte opvragen?
Call Now Button