Zonwering Leiden

Zonwering Leiden

 

Wilt u de zon buiten houden zodat u in de zomer uw woning in Leiden koel kunt houden? Bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer vindt u een uitgebreid assortiment zonwering, zowel voor binnen als voor buiten. Zonwering kan op verschillende manieren worden toegepast: schermen aan de gevel, met rolluiken of met gordijnen aan de binnenzijde van de woning. Wat u ook zoekt voor uw pand in Leiden, bij ons vindt u alle mogelijkheden en krijgt u advies op maat. Kom eens kijken in onze showroom en showtuin zodat u zelf kunt zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Maak een afspraak met Zonweringsbedrijf Zoetermeer voor meer informatie en het bekijken van de showroom, maar wij komen ook graag naar Leiden om op locatie advies te geven.

 

zonweringsbedrijf zoetermeer

 

Zonwering in soorten en maten

 

Zonwering aan de buitenzijde van uw pand kan op vele manieren worden aangebracht. Markiezen bijvoorbeeld garanderen de doorloophoogte op de stoep en staan zeer stijlvol. Knikarmschermen zijn meer geschikt voor boven een terras en een uitvalscherm is doorgaans minder kostbaar. Kies uit verschillende materialen voor het doek en uit tal van kleuren. Omdat elke gevel anders is, bieden wij ook zonwering op maat, volledig aangepast aan uw wensen en aan de maten van uw pand in Leiden. Zonweringsbedrijf Zoetermeer levert en plaatst in een wijde regio van Zoetermeer en komt ook in Leiden, Gouda, Boskoop en de grotere steden Den Haag en Rotterdam.

 

Carport, veranda en zonwering binnen

 

Zonwering kan ook binnenshuis worden aangebracht, al dan niet in combinatie met buiten zonwering. Ook voor horren en hordeuren bent u bij Zonweringsbedrijf Zoetermeer aan het juiste adres. Met een carport, veranda of serre creëert u direct ook meer ruimte in en om uw woning in Leiden. Wilt u advies bij uw keuze voor zonwering in Leiden, neem dan contact met ons op. Zonweringsbedrijf Zoetermeer komt graag naar u toe, adviseert u vrijblijvend en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.