Zonwering Leiden

Uw zonweringsbedrijf in Leiden

De zon buiten houden kan op verschillende manieren: zonwering buiten of zonwering binnen, of een combinatie van beide. Uw keuze voor zonwering zal afhangen van onder andere uw pand in Leiden, uw portemonnee en de ruimte zelf die moet worden verduisterd. Een slaapkamer vraagt om een ander type zonwering dan een living of werkruimte. Zonweringsbedrijf Zoetermeer is een expert op het gebied van zonwering en biedt een uitgebreide keuze, zowel zonwering voor binnen als voor buiten. Wij leveren zonwering van hoge kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Daarnaast verzorgen wij ook reparaties en onderhoud.

 

Soorten zonneschermen en zonweringen

Zonwering buiten stelt u in staat de zon op effectieve wijze buiten te houden. Daarnaast kan buitenzonwering nog meer voordelen met zich meebrengen. Een knikarmscherm bijvoorbeeld geeft u ook een overkapping van het terras, zodat u buiten uit de zon kunt zitten. Een pergola heeft een natuurlijke uitstraling en u kunt een pergola laten begroeien zodat u het uiterlijk van de tuin kunt beïnvloeden. Markiezen zijn heel geschikt voor zakelijke panden maar worden steeds vaker ook gebruikt voor particuliere woningen. Buiten zonwering soorten zijn:

  • Knikarmscherm
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Pergola
  • Screens
  • Serre
  • Terrasscherm
  • Uitvalschermen
  • Zipscreen.

 

Elk soort buiten zonwering heeft eigen voordelen en uiteraard zijn er flinke prijsverschillen tussen de types buiten zonwering. Zonweringsbedrijf Zoetermeer kan alle soorten buiten zonwering in Leiden leveren, installeren en indien nodig ook repareren. In onze showroom kunt u de verschillende soorten zonwering bekijken en uiteraard adviseren en informeren wij u graag vrijblijvend.
Rolluiken zijn een aanwinst voor uw pand, ook voor zakelijke panden in Leiden. Ze zijn niet alleen geschikt om de zon en daarmee de warmte buiten te houden, maar houden door hun isolerende werking ook de kou buiten. Een bijkomend voordeel van rolluiken is de inbraak werende werking en ook voor de slaapkamer is een rolluik een grote uitkomst. Het zal namelijk écht donker zijn zodat u en uw kinderen beter slapen. Ook heel geschikt voor mensen die nachtdiensten werken en overdag moeten slapen. Een terrasscherm werkt doeltreffend en is een goedkopere oplossing; een serre heeft als voordeel dat u in alle jaargetijden buiten kunt zitten en extra leefruimte creëert.

 

Soorten binnenzonwering

Ook met binnenzonwering kunt u op een doeltreffende wijze in Leiden de zon buiten houden. Kies voor jaloezieen, shutters of rolgordijnen op maat. Binnen zonwering is doorgaans goedkoper dan buiten zonwering. Shutters zijn een soort houten lamellen die worden gebruikt om zonlicht buiten te houden maar ze houden ook de warmte en de kou tegen. Ze worden met de hand bediend en zijn bijzonder elegant. Er zijn verschillende soorten shutters, gemaakt van lindehout, leverbaar in meerdere lengtematen en breedtematen en de Basswood shutters zijn ook geschikt voor ramen met afwijkende vormen. Shutters zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Reparatie zonwering in Leiden

Zonweringsbedrijf Zoetermeer repareert alle bekende merken zonwering in Leiden en omgeving. Reparatie van zonwering kan u flink geld schelen omdat een reparatie doorgaans goedkoper is dan het aanschaffen van nieuwe zonwering. Omdat de zonwering die wij leveren van hoge kwaliteit is en daardoor lang mee gaat (wel tot 30 jaar) is een reparatie, en ook regelmatig onderhoud zeker zinvol. Soms gaat er iets kapot. Dit kan een trekkoordje zijn maar ook een breuk van een knikarm door harde wind. In het laatste geval kunt u vaak een beroep doen op uw verzekering en worden de kosten van reparatie vergoed. Zonweringsbedrijf Zoetermeer kan vaak dezelfde dag al uw zonwering in Leiden komen repareren. Wij hebben veel onderdelen op voorraad zodat wij u snel kunnen helpen.

Zonwering prijzen

Zonwering plaatsen is altijd maatwerk waardoor het lastig is een vaste prijs te geven voor uw zonwering in Leiden. Wel is het mogelijk een indicatie te geven (prijzen 2019). Wij leveren alleen zonwering van hoge kwaliteit en niet de goedkoopste vormen van zonwering, wij letten uiteraard wel op de prijs en kunnen scherpe offertes maken. Goedkoop is immers vaak duurkoop. Bekijk hier alle zonwering prijzen

 

Meer weten?

Neem eens een kijkje op onze website, u vindt daar uitgebreide informatie over de verschillende soorten zonwering voor binnen en buiten. U kunt ons altijd bellen voor informatie (079-822 2391) of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Leiden (alleen te bezoeken op afspraak).

Call Now Button