Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Zonwering Leidschendam

Zonwering in Leidschendam laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder. Met zesentwintig jaar ervaring in het installeren van zonnewering moet dat zeker lukken!

Wij weten hoe wij zonwering kunnen aanbrengen tegen zo laag mogelijke kosten voor onze klanten, want wij zijn doorgewinterde zonweringsexperts. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie en bespreken uw mogelijkheden. Leidschendam ligt op slechts een kwartiertje rijden van Zoetermeer, dus wij kunnen er zo zijn! Neem contact op via 079-8222391 voor meer informatie of lees verder over:

Binnenzonwering Leidschendam

Het aanbrengen van een binnen zonwering in Leidschendam kan bestaan uit rolgordijnen, jaloezieën of shutters. Rolgordijnen leveren wij veelal op maat, omdat bijna iedere raam(kozijn) een unieke afmeting heeft waardoor er rekening gehouden moet worden met bijvoorbeeld schulpranden, roeden of tournekets.

Hou zonlicht en de warmte buiten uw huis door gebruik te maken van jaloezieën. Dit is veelal een praktisch gerichte oplossingen, maar kunnen desgewenst ook voor sfeer zorgen! Wij adviseren u graag in de verschillende soorten jaloezieën die bij uw interieur passen.

Wenst u toch meer sfeer in uw huis? Kies dan voor shutters. Dit zijn elegante zonweringen en worden gebruikt om zonnestralen en warme of koude temperaturen buitenshuis te houden. Het voordeel van het gebruik van shutters is het feit dat deze via een afstandsbediening bediend kunnen worden.

Buitenzonwering Leidschendam

Een greep uit de buitenzonweringen die wij aanbieden:

Knikarmschermen zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met zowel een open als een gesloten systeem. Knikarmschermen zijn ideaal om een terras te beschermen tegen fel zonlicht. Het voordeel van een knikarmscherm is dat het met een schakelaar of afstandsbediening kan worden bediend. Als zonwerinsspecialist is het mogelijk om knikarmschermen in diverse kleuren te bestellen. Voor zonweringskleuradvies belt u 079-8222391.

Wilt u beter kunnen slapen? Kies dan voor rolluiken en wordt niet vroegtijdig gewekt door de felle zonnestralen! Wij leveren en plaatsen namelijk ook rolluiken. Dit zijn luiken die een ruimte in uw huis of bedrijfspand volledig afsluiten van zonlicht. Ideaal om heerlijk door te kunnen slapen in de zomer!

Wilt u een mooie overkapping in uw tuin plaatsen? Dat is zeker te doen! Een pergola of serre geeft een prachtige sfeer. Wij komen graag eerst bij u langs, zodat wij ons een beeld kunnen vormen van de ruimte en de mogelijkheden voor uw tuin, voordat wij suggesties doen. Daarna bespreken we graag alle opties met u!

Zonweringsreparaties en garanties

Zonwering Rotterdam.Heeft u schade aan uw zonwering? Bel snel 079-8222391 en wij zijn binnen 20 minuten in Leidschendamom de schade aan uw zonwering op te nemen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zonweringreparaties. Vele zonweringsschades kunnen wij dezelfde nog repareren. Denk hierbij aan defecte motoren die het in- en uitklappen van de zonwering niet mogelijk maken. In veel gevallen wordt de schade aan uw zonwering gedekt door de verzekering. Graag adviseren wij u hierin, zodat u niet onverhoopt met extra kosten komt te zitten.

Zonwering heeft een garantie die varieert van twee tot zeven jaar. Wilt u meer informatie over de garanties per type zonwering? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier met de type zonwering waarover u meer informatie wilt hebben.

Prijzen zonweringen en contact opnemen

Zonweringen plaatsen gaat veelal gepaard met maatwerk. Hierdoor kunnen geen vaste en exacte prijzen gegeven worden. Echter, graag geven wij via onze pagina met zonweringsprijzen enkele zonweringvoorbeelden en bijbehorende tarieven.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoonummer 079-8222391 of stuur een bericht via ons contactformulier voor het plaatsen van een zonwering in Leidschendam.

Wilt u een zonwering plaatsen buiten de omgeving van Leiden zoals Voorburg, Delft, Rotterdam of Schiedam? Wij zijn ook werkzaam in die regio’s!

Call Now Button