Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Zonwering Leidschenveen

Zonwering in Leidschenveen laten plaatsen? Zonweringsbedrijf Zoetermeer helpt u graag verder. Met zesentwintig jaar ervaring in het installeren van zonnewering moet dat zeker lukken!

Wij weten hoe wij zonwering kunnen aanbrengen tegen de laagst mogelijke prijs voor onze klanten, want wij zijn doorgewinterde zonweringsexperts. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn binnen 15 minuten in Leidschenveen, dus maakt u zich geen zorgen dat wij te laat zijn! Neem contact op via 079-8222391 voor meer informatie of lees verder over:

Binnenzonwering Leidschenveen

Het aanbrengen van een binnen zonwering in Leidschenveen kan bestaan uit rolgordijnen, jaloezieën of shutters. Rolgordijnen leveren wij veelal op maat, omdat bijna iedere raam(kozijn) een unieke afmeting heeft waardoor er rekening gehouden moet worden met bijvoorbeeld schulpranden, roeden of tournekets.

Jaloezieën helpen u de zon en de warmte uit uw huis te houden. Wij adviseren u graag in de verschillende soorten jaloezieën die bij uw interieur passen.

Wenst u toch meer sfeer in uw huis? Kies dan voor shutters. Dit zijn elegante zonweringen en worden gebruikt om zonnestralen en warme of koude temperaturen buitenshuis te houden. Het voordeel van het gebruik van shutters is het feit dat deze via een afstandsbediening bediend kunnen worden.

Buitenzonwering Leidschenveen

Een greep uit de buitenzonweringen die wij aanbieden:

DWij leveren schermen met zowel een open als een gesloten systeem, wat aantoont hoe veelzijdig ze zijn. Knikarmschermen zijn ideaal voor het afschermen van een terras tegen fel zonlicht. Het aantrekkelijke van een knikarmscherm is dat het met een schakelaar of afstandsbediening bediend kan worden. Als zonwerinsspecialist is het mogelijk om knikarmschermen in diverse kleuren te bestellen. Voor zonweringskleuradvies belt u 079-8222391.

Wilt u beter kunnen slapen? Kies voor rolluiken en voorkom dat u vroeg wakker wordt door het felle zonlicht! Rolluiken worden geleverd en geplaatst. Dit zijn rolluiken die de zon volledig weren uit een ruimte in uw huis of bedrijfspand. In de zomer zijn ze heerlijk om door te slapen!

Uw tuin verfraaien met een mooie overkapping? Natuurlijk kan dat! Met een pergola of serre creëer je een prachtige sfeer. Omdat elke tuin anders is komen we graag eerst langs om een idee te krijgen van de ligging en mogelijkheden die de tuin biedt. Daarna bespreken we graag met u de mogelijkheden!

Zonweringsreparaties en garanties

Zonwering Rotterdam.Heeft u schade aan uw zonwering? Bel snel 079-8222391 en wij zijn binnen 20 minuten in Leidschenveen om de schade aan uw zonwering op te nemen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zonweringreparaties. Vele zonweringsschades kunnen wij dezelfde nog repareren. Denk aan zonwering die niet in en uit wil klappen door defecte motoren. In veel situaties zal de verzekering de schade aan uw zonwering vergoeden. Graag adviseren wij u hierin, zodat u niet onverhoopt met extra kosten komt te zitten.

De garantie op zonweringen is afhankelijk van het type zonwering. Dit verschilt tussen de twee jaar en zeven jaar. Wilt u meer informatie over de garanties per type zonwering? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier met de type zonwering waarover u meer informatie wilt hebben.

Prijzen zonweringen en contact opnemen

Zonweringen plaatsen gaat veelal gepaard met maatwerk. Hierdoor kunnen geen vaste en exacte prijzen gegeven worden. Echter, graag geven wij via onze pagina met zonweringsprijzen enkele zonweringvoorbeelden en bijbehorende tarieven.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoonummer 079-8222391 of stuur een bericht via ons contactformulier voor het plaatsen van een zonwering in Leidschenveen – Ypenburg.

Wilt u een zonwering plaatsen buiten de omgeving van Leidschenveen zoals Voorburg, Delft, Rotterdam of Schiedam? Wij zijn ook werkzaam in die regio’s!

Call Now Button