Zonwering Wassenaar

Zonwering Wassenaar

 

Zonweringsbedrijf Zoetermeer bedient een grote regio rond Zoetermeer en wij komen ook in Wassenaar. Wij leveren, plaatsen en repareren alle soorten zonwering zodat u bij ons terecht kunt met al uw vragen op het gebied van binnen zonwering en buiten zonwering. Wij komen graag naar Wassenaar om uw pand te bekijken en u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Naast buiten en binnen zonwering, vindt u bij ons nog veel meer producten zoals bijvoorbeeld een serre of een carport en wat dacht u van een veranda, of veranda overkapping? Bel ons voor meer informatie of voor persoonlijk advies bij ons in de showroom in Zoetermeer of bij u in Wassenaar.

 

zonweringsbedrijf zoetermeer

 

Meer over de producten van Zonweringsbedrijf Zoetermeer

 

U kunt alle producten van Zonweringsbedrijf Zoetermeer bekijken in onze showroom en showtuin in Zoetermeer. U kunt ons alleen op afspraak te bezoeken, dus bel ons gerust op als u onze producten van dichtbij wilt bekijken, geheel vrijblijvend. Uiteraard geven wij u tijdens uw bezoek aan onze showroom advies over zonwering, zowel voor binnen als voor buiten. Wist u dat wij ook zonwering repareren en preventief onderhouden? Ook in Wassenaar. Wilt u nieuwe zonwering aanschaffen dan kunt u kiezen uit een groot assortiment knikarmschermen, rolluiken, markiezen of een uitvalscherm voor de buitenzijde van de woning en tal van mogelijkheden voor binnen zonwering: vouwgordijnen, jaloezieen of rolgordijnen. Wij kunnen alle soorten zonwering voor u op maat maken.

 

Service en reparatie

 

Ook zonwering van de hoogste kwaliteit kan stuk gaan of beschadigd raken. Een knikarm kan breken door harde wind, een rolluik kan niet meer goed werken of u heeft een nieuw touwtje nodig voor de jaloezieen. Hoewel zonwering van goede kwaliteit 20 tot 30 jaar meegaat, is het niet onverstandig te kiezen voor preventief onderhoud. Zonweringsbedrijf Zoetermeer komt graag bij u langs in Wassenaar om uw zonwering te inspecteren en waar nodig te repareren.

Call Now Button